dohoja Odesláno Září 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2007 potřeboval bych pomoc se změnou firmware sám si na to netroufnu kdo to umí ať se mi ozve díík :cheesygrin: (Brno) na dobeshonza@gmail.com ICQ 220-448-159 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Korny Odesláno Září 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2007 potřeboval bych pomoc se změnou firmware sám si na to netroufnu kdo to umí ať se mi ozve díík :cheesygrin: (Brno) na dobeshonza@gmail.com ICQ 220-448-159 Ty jseš dobrej, to neumíš číst a nevíš, že PSP Slim ještě downgradnout nejde? Počkej si ještě tak dva měsíce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Září 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2007 Ty jseš dobrej, to neumíš číst a nevíš, že PSP Slim ještě downgradnout nejde? Počkej si ještě tak dva měsíce. to ty ještě víc :D...DG sice nejde ale de flash na fw 3.60 M33 :dozey: ozvi se uživateli Cvak01 ten tohle dělá v brně ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rajce Odesláno Září 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2007 Ty jseš dobrej, to neumíš číst a nevíš, že PSP Slim ještě downgradnout nejde? Počkej si ještě tak dva měsíce. PSP SLim DG nejde ale jde tovnou flashnout na 3.60 M33. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kopy Odesláno Září 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2007 ale korny prosimte co tady reptas, Slim moza nejde DG, ale jde reflashnout pres pandoras battery, jinak ja jsem z Brna a FATa mam tak bych ti kdyztak helpnul s tim kdybys chtel, ale jeste jsem SLIMaka neflashoval, ale kdyz to budem delat podle tutu :D, kdyztak napis PM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WoKo_O Odesláno Září 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2007 OMG kopy neumis cist.?? :D:roll: SLIM downgradeovat nejde..ten se nedowngraduje ten se jen preflashuje na 3.60M33 pomoci baterky..zadnej downgrade zde neprobehne..:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kopy Odesláno Září 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2007 jj sry vim vim uz jsem to poupravil :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dohoja Odesláno Září 20, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2007 zdar už to mám takže v poho dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shaddow Odesláno Září 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2007 Cau,pls nedela tohle nekdo v Moste?Nebo nevite jestli to nedelaj nejaky podniky? jako s cipme na PS...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.