Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Problém s mltiplayery a pod. věcmi


Skypemaster

Otázka

Ahoj,mám takový menší problém s multiplayery a věcmi,který jedou přes porty.Asi před půl rokem jsem měnil router kvůli rychlosti netu.Všechno šlapalo v pohodě,ale pak jsem si všiml,že mi nejedou MP u žádných her-většinou to vypíše chybu při připojování serveru:cry:.Vadí mi to i proto,že mám PSP a nemůžu na něm zahrát nic po netu.Taky mi nejedou torrenty a podobný věci(nevím jestli to má s tím taky něco společnýho,ale myslím si,že jo).Už jsem se dozvěděl,že je chyba v portech-prý jsou nějak zablokovaný.Nevěděl by někdo jak je odblokovat?Nejlíp nějakej návod tzv. pro blbce.Byl bych šťastnej jak blecha.Google jsem použil a ptal jsem se i jinde,ale bezúspěšně.Díky za každou radu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

11 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

tak si tu nějakou hru kup,a jak ti to nepojede,tak zavolej na technickou podporu ;) tohle neni warez forum,takže ti bohužel nemužu poradit jak s crackem her,ale s tim bysis nepomohl,oni poznaji,že nemáš pravy klič,jedine co by ti mělo jet nelegálně je CS 1.6,funkční verze co mi jede zde.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Tak popořadě:metin mi už nejde ani stáhout,ani třeba 4story(prostě co je od tý firmy tak to nejde ani stáhnout)-při kliknutí na stáhnout prostě asi 2 minuty loaduje(tohle mi Chrome nikdy nedělá) a pak to vyhodí vždicky toto:klik(samozdřejmě jsem zkoušel i jiný prohlížeče),teď se něco pokusím stáhnout a pak hodím screen.Jo a to Royce: Pls jak se to vypína.Sorry moc se v tom nevyznám je to pro mě španělská vesnica.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu