cizakiller Odesláno Květen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2011 Ahoj všem, potřeboval bych radu, nevim kam mám nebo spíš do jaký složky na FLASHCE nakopírovat hru abych jí v multiManu viděl... prosím napište :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 asty11 Odesláno Květen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2011 hry kopíruj do složky GAMEZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 cizakiller Odesláno Květen 29, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2011 no to sem taky zkousel, ale stejne se mi v multimanu nezobrazi, stahl jsem si teda mortal combat ten novej, tak nevim jestli to je kvuli tomu ze to je nova hra... jo a este sem se chtel zeptat jestli musim mit zpustenej ten lvl 2.pkg kdyz mam multiman nejnovejsi verzi 2. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hoogen Odesláno Květen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2011 tak zkus GAMES....a myslím, že v MULTIMANu si můžeš nastavit cestu :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jardis27 Odesláno Červen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2011 A jak se vam vlastne ta hra vejde na flashku a kdyz to dam v multimanu co tam mam zapnout ta hr aje vlastne slozka ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Blooman Odesláno Červen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2011 Posílej přez total commander.. myslím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jardis27 Odesláno Červen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2011 Takze musim spojit PSko pres kabel? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Blooman Odesláno Červen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2011 Ne.... Použij total commander a multimana Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jardis27 Odesláno Červen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2011 Ale PSko musi byt v netu pripojene? nebo uz se to samo pripoji kdyz mam Wifi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jardis27 Odesláno Červen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2011 Tak uz jsem to dokazal dat na hardisk ale nevim co mam v multiman spustit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Neeo Odesláno Červen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2011 Do riti to je snáď zlý sen!!!! Chlape, prestaň sa tu hrať na bábku ktorú niekto ovláda a zapoj svoj mozok. Máš tu X tém ktoré sa tomu venujú a stačí ich prečítať!! Ešte raz to vysvetlím. Aby ti hra išla musí byť uložená v správnej zložke tzn. GAMEZ (veľké písmena) konkrétne cesta dev_hdd0/GAMEZ/ID-hry Pokiaľ stále nechápeš prejdi si diskusiu odtiaľto http://console-forum.net/tema/113184-ps3-3-55-custom-firmware-faq/page17 alebo doporučujem použiť GAIA manžéra. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
cizakiller
Ahoj všem, potřeboval bych radu, nevim kam mám nebo spíš do jaký složky na FLASHCE nakopírovat hru abych jí v multiManu viděl... prosím napište :)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
10 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.