Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Levnější media z DX

foruman

Otázka

Ahoj,

do nynějších dnů jsem používal pro XBOX zálohy pouze Verbatim, nicméně u nás je jejich cena stále docela přehnaná. Koukal jsem na Deal Extreme (prozatím s nimi mám jenom dobré zkušenosti) a našel jsem tam media za 18 korun kus. http://www.dealextreme.com/p/genuine-anv-dvd-r-dl-2-4x-8-5gb-240-min-dvd-writable-10-disc-spindle-37281 Všechny recenze jsou vesměs kladné a prakticky všichni je jako back-up dvd používají. Má s nimi někdo zkušenosti ? Jinak je vyrábí Ritek. Což není žádný no-name výrobce. Ale zase nevím jestli má nějaký neblahý vliv na xbox dlouhodobé používání ? I když já stejně nainstaluju a hraju z disku. Spíš zda-li budou data čitelná i po pěti letech - to mi uplně stačí.

Díky za reakce a odezvy.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

20 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

No to je taky pravda, koukám, že ty už dost zlevnily. A hlavně Emtec je bývali BASF, takže kvalita zaručena. Takže určitě minimálně 5 let vydrží. A jak říkám, v mechanice se stejně moc netočí, neboť kopíruji na disk. Super, díky za odpoveď :)

Odkaz ke komentáři

• 0
No to je taky pravda, koukám, že ty už dost zlevnily. A hlavně Emtec je bývali BASF, takže kvalita zaručena. Takže určitě minimálně 5 let vydrží. A jak říkám, v mechanice se stejně moc netočí, neboť kopíruji na disk. Super, díky za odpoveď :)

S části sis taky odpověděl sám :D

Odkaz ke komentáři

• 0
A máš s nimi dlouhodobé zkušenosti ? Dle logu, vyrábí MAXELLky opětovně Ritek. Takže jsme prakticky tam kde jsme byli...

Nebo dle čeho soudíš, že jsou lepší ? Díky

Protože už několik lidí si na EMTEC stěžovalo že jim nešly a chtěli poradit . Já vypaluji na MAXELL už hodně dlouho a spotřeboval jsem jich už hodně bez problémů . Jinak ale hlavně záleží na kvalitě vypalovačky . Když je dobrá , tak to jde i na ty EMTEC - když stojí za h.... , tak ti nepomůžou ani VERBATIM . Těm lidem , co jsem je poradil a mají dobrou vypalovačku chodí také bez problémů .

Odkaz ke komentáři

• 0
Pálim na MediaRange uz pul roku a zatim ani jeden problem. V čem jsou špatny? Zajímal by mě rozdíl v MediaRange za 160kč a EMTEC za 170 kč?

Jsi světlá výjimka že nemáš s touto značkou problémy . MADIARANGE , TESCO , AONE , GIGAMASTER ( na ty nejde vypalovat vůbec ) jsou ne moc kvalitní DVD u kterých jsem se s problémy setkal a proto je v žádném případě nedoporučuji . Už jsem na to odpovídal že je to blbá otázka - chceš to snad vědět v procentech a nebo jak ? Je to můj názor . Někdo ti může říci že jsou stejné kvalitou , ale já mám zkušenost takovou , jakou jsem napsal . O ceně se nemá cenu bavit - protože je relativní . Já vypaluji na MAXELL za 13 Kč a nejsem sám - a i Ti kterým jsem je doporučil jsou s nimi spokojení .

Odkaz ke komentáři

• 0

Souhlasím s tím že asi záleží dost na vypalovačce.Sám používám už pár let: MEDIARANGE-Printable , TESCO , PRIMEON ,EMTEC a nemám s těmito medii jediný problém.Výrobce záznamové vrstvy je u nich totiž stejný "RICOHJPND01" Pouze MEDIARANGE je :Moser Baer India Ltd .

Používal jsem také MAXELL,PHILIPS a IMATION,ale je trochu problém sehnat je v kamenném obchodě.

A kdyby se snad někdy objevila nějaká chybka ,tak za tu cenu co stojí si tu hru klidně vypálím znova.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu