Ombre Odesláno Květen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2011 mam new pc a potize z multiplayer u všech her nejde ani dokonce cs. mam patche crack ale nenajdu zadny servry poradte prosim co stim...???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lentilek2 Odesláno Květen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2011 kup si original hry,nebo popiš vic svuj problem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CiD Odesláno Květen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2011 kup si origo a máš po problému... tohle je jediný co ti poradím... čus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artom Odesláno Květen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2011 Blbost i s palenkama jde multak.Takze ty origo hry nepomuzou ;) Myslim ze se pripojujes jako na plne verzi ale na vetsinu stazenych her je nejakej free server kde si musis stahnout jejich klienta a pak muzes hrat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Butterflyy14 Odesláno Květen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2011 tak u CSka kdyz mas non-steam... tak bych ani na tech serverech co najdes normal ve hre nehral takze jdi na non-steam.cz a tam si vyber server ;) pak das jen konzoli (;) napises Connect IP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skypemaster Odesláno Květen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2011 Taky mi nejede žádnej MP.Jsou to asi nějak za***ný porty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artom Odesláno Červen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2011 Taky mi nejede žádnej MP.Jsou to asi nějak za***ný porty. Musis to trochu vice popsat jinak ti tezko nekdo poradi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skypemaster Odesláno Červen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2011 No už to mám napsaný TADY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Červen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2011 Zkus nějakej minecraft free server Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CiD Odesláno Červen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2011 blbost, protože ne u všech to jde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artom Odesláno Červen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2011 mas ty hry naisntalovane nebo jen pretahle?Povoleny firewall? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ombre Odesláno Červen 1, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2011 Tak jinak multiplayr jde jen nejde cs.16 a na ulozto nekdo psal ze to nejde na win 7 64bit je to mozne ze je to operacnim systemem..? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artom Odesláno Červen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2011 Tak jinak multiplayr jde jen nejde cs.16 a na ulozto nekdo psal ze to nejde na win 7 64bit je to mozne ze je to operacnim systemem..? Tak to spust v xp rezimu ;) A multak jde na kazdem cs jen je potreba dat dobrej patch napr :http://www.gamesites.cz/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ombre Odesláno Červen 4, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2011 Ani v tom xp nic je to divny mw2 jde v poho koukal jsem na ten odkaz ale samotne patche tam nejsou jen hra u ktere tvrdi ze ma patche tak uvidim dik za odkaz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ombre Odesláno Červen 6, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2011 Ahoj tak jsem to nainstaloval pri spusteni najezd tabulka jen historie a oblibene zavrel jsem to a po new spusteni a us ani to ne porat se pripojuje ale nepripoji nemas pls jeste nakou radu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artom Odesláno Červen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2011 Ahoj tak jsem to nainstaloval pri spusteni najezd tabulka jen historie a oblibene zavrel jsem to a po new spusteni a us ani to ne porat se pripojuje ale nepripoji nemas pls jeste nakou radu? Stahnul jsi tohle ? http://www.gamesites.cz/modules.php?name=Downloads&d_op=viewdownload&cid=82 A potom vybraz server z http://www.gamesites.cz/cs_1.6_servery/? Jestli jo a nejde ti to tak to bude neco s pripojenim.Zkusim jeste o tom neco zjistit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.