Roman Oberfranc Odesláno Květen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2011 ahoj downgradewal jsem psp z 6.38 na 6.20 a ted když chcu zapnout hru píše To use this content,you must activate the system.(8010850f).co mám dělat aby mi hry šly a ještě jak mám flahsnout psp 6.20? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin2412 Odesláno Květen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2011 Tady máš návod na flash 6.20, dej si to tam a půjdou ti všechny hry http://console-forum.net/tema/119700-6-20-6-35-6-39-pro-b6-permanent-patch-29-5-update Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman Oberfranc Odesláno Květen 30, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2011 a co z toho mám udělat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin2412 Odesláno Květen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2011 No co asi? Chtěl jsi snad flashnout firmware 6.20, tak si podle toho flashneš firmware 6.20 ne? Nainstaluješ podle toho 6.20 PRO B6 + permanent patch Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman Oberfranc Odesláno Květen 30, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2011 to je na mě moc složitá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin2412 Odesláno Květen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2011 Ježišmarjá co je na tom složitýho, vždyť je to s prominutím jako pro blbce. Co je sakra složitýho na šesti větách 1) Nainstaluj 6.20 (PROB6) přes Updater 2) Hotovo teď stačí spouštět CFW přes "Fast Recovery" rychle ! PERMANENT: 3) Spusťte Permanent Installer a řiďte se podle pokynů 4) U otázky zda chcete testnout vshmain a zamezit Bricku stiskněte X (Doporučeno). Pokuď se tak stane a program vás vrátil do XMB je vše v pořádku a spustíte Permanent Patch znovu a tentokrát zmáčknete O při testu. 5) Okey teď by mělo být všechno perma a OK 6) POZN.: Po instalaci můžete soubory Fast Recovery,6.20 PRO-B6 UPDATER vymazat (můžete i perma patch installer ale rači ho nechte kvůli budoucí re-instalaci/odinstalaci ) (Pro pokračování instalace Permanentu je doporučeno (potřeba) již mít zapnutý dočasný CFW PRO-B6! pro zamezení "Bricků") Pro odinstalaci si prosím přečtěte celý FAQ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman Oberfranc Odesláno Květen 30, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2011 jenže kde PROB6 a Fast Recovery stáhnu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin2412 Odesláno Květen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2011 A co takhle nebýt línej a trošku si ten návod pročíst, číst snad umíš ne? kdyby jsi to četl, tak pod tím modrým nápisem Tutorial je určen pro mírně pokročilé co ví...... je napsaný Takže nejdřív si stáhněte 6.20 CFW nebo 6.35 CFW PRO-B6 -OFFICIAL DOWNLOAD- http://pro.coldbird.eu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman Oberfranc Odesláno Květen 30, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2011 ok mám stažený .všechny soubory hodím do PSP/GAME ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin2412 Odesláno Květen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2011 Ano, spustíš updater, spustíš permanent patch, zmáčkeš křížek, pokud to najede do menu tak znovu spustíš permanent a tentokráte zmáčkneš kolečko a je to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman Oberfranc Odesláno Květen 30, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2011 ok ,k čemu je fast recovery? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman Oberfranc Odesláno Květen 30, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2011 mám vše a ted co ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin2412 Odesláno Květen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2011 No to je pro rychlé spouštění toho cfw když tam nemáš permanent, ale když tam je ten permanent tak se toho fast recovery nemusíš všímat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman Oberfranc Odesláno Květen 30, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2011 ok.díky a kam mám vkládat iso hry? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman Oberfranc Odesláno Květen 30, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2011 ted už mi to nehází ten error ale už zase jinýkdy zapnu hru co tam mám dýl načítá se to jako by to psp a už by se načítalo menu ale vypne se to a píše:The Game could not be started(80010087) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin2412 Odesláno Květen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2011 Iso hry dáváš do složky ISO, pokud jí tam nemáš tak jí vytvoř, když se ti otevře karta tak hned tam, tak si tu hru (ty hry) stáhni v iso a budeš mít po problémech, jestli jsou to hry stažený z PSN tak ty občas dělají problémy, navíc teď, když ještě PSN nefunguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman Oberfranc Odesláno Květen 30, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2011 počkej počkej ,jaká karta:?mám 11 her z playstation store a ani jedna nejede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin2412 Odesláno Květen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2011 no to je jedno já zapomněl, že máš GO tak to uložiště na PSP GO, prostě když připojíš PSP do PC tak hned jak se ti otevře ta hlavní složka, tam vytvoříš složku ISO a tam budeš dávat iso hry, a s těma hrama, to bude nejspíš kvůli tomu, že nejde PSN kvůli útoku hackerů a ty nemáš to PSP aktivovaný na PSN, tak máš dvě možnosti, buď ty hry odstraníš (samozřejmě, pak jdou z PSN kdykoliv stáhnout znova, teda až půjde PSN), nebo je přetáhneš na PC a stáhneš si je jako ISO nebo CSO, pokud budeš teď chtít některou z nich hrát, nebo si tam ty hry necháš a budeš holt muset čekat než bude PSN zprovozněný, aby jsi si je zahrál. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman Oberfranc Odesláno Květen 30, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2011 aha takže jak mám mp_root music PSP atd tak tam vytvořím složku ISO? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin2412 Odesláno Květen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2011 Ano přesně tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.