jenkvulipsp Odesláno Květen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2011 Zdravíčko, většinou si všechny problémy s psp najdu na téhle stránce a málokdy sem se musel radit.Vim, že tohle je asi hovadina, že bych jí tu našel, ale já to prostě nenašel. Mam FW 5.50 GEN-D2 a mam ted doma nový router tak mi konečně jde net v PSP..Chtěl sem se tedy přihlásit na PSP network abych mohl hrát nějaký hry proti někomu.Když dam ale v PSNetwork Account Management tak mi to napíše "A system sofrware update for the PSP system is required. For update methods, refer to the instructions for the PSP system." Ale když pak dam Network Update tak mi to napíše"The latest version of the system software is already installed.There is no to update.".. Nevíte někdo co si mam nainstalovat aby mi to šlo ? Navíc sem nikde nenašel link na nějaký novější FW...Díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Martin2412 Odesláno Květen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2011 Ahoj zkus si stáhnout plugin PSNlover, ten ti povolí bez nutnosti aktualizovat firmaware přístup na PS Store, PSN a Online hraní, akorát nevím, jestli ti to bude teď něco platné, protože PSN ještě není zprovozněno díky tomu útoku hackerů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NuM3Ro Odesláno Květen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2011 Navíc sem nikde nenašel link na nějaký novější FW...Díky moc Jn, to by jses musel podívat do tutoriálů nebo použít Google... Jinak na tvým místě bych si hodil 6.20 PRO-B6 Pernament - tam PSN běží jako na poslední OFW. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
jenkvulipsp
Zdravíčko,
většinou si všechny problémy s psp najdu na téhle stránce a málokdy sem se
musel radit.Vim, že tohle je asi hovadina, že bych jí tu našel, ale já to
prostě nenašel. Mam FW 5.50 GEN-D2 a mam ted doma nový router tak mi konečně
jde net v PSP..Chtěl sem se tedy přihlásit na PSP network abych mohl hrát
nějaký hry proti někomu.Když dam ale v PSNetwork Account Management tak
mi to napíše "A system sofrware update for the PSP system is required.
For update methods, refer to the instructions for the PSP system."
Ale když pak dam Network Update tak mi to napíše"The latest version of the
system software is already installed.There is no to update."..
Nevíte někdo co si mam nainstalovat aby mi to šlo ? Navíc sem nikde nenašel link na nějaký novější FW...Díky moc
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.