Jonny Odesláno Červen 2, 2011 Nahlásit Odesláno Červen 2, 2011 prosimtě to je fakt kravina, splatterhouse i god of war mám, neřeknu ti jakou verzi ale hned tu první co se objevila, a multiman zaškrtnutej direct boot + na externím hdd a žádnej black screen nemám, pokud používáš kmeaw tak žádný ebooty na tyhle hry nepotřebuje, bratranec to má na interním a taky mu to funguje. Něco děláš špatně, nebo si nainstaluj rebug 3.55 a nainstaluj bdemu přímo kterej je v tom rebug pak by ti to mohlo jít, takle to mám já Citovat
pruza Odesláno Červen 2, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Červen 2, 2011 prosimtě to je fakt kravina, splatterhouse i god of war mám, neřeknu ti jakou verzi ale hned tu první co se objevila, a multiman zaškrtnutej direct boot + na externím hdd a žádnej black screen nemám, pokud používáš kmeaw tak žádný ebooty na tyhle hry nepotřebuje, bratranec to má na interním a taky mu to funguje. Něco děláš špatně, nebo si nainstaluj rebug 3.55 a nainstaluj bdemu přímo kterej je v tom rebug pak by ti to mohlo jít, takle to mám já TAK super dal sem tam rebug a maka to jako fakt diky moc s..u se tu s tim uz dva dny a tohle mi fungovalo za 15 minut:cheesygrin: splatterhouse externi + bdemu + multiman bezproblemu jako fakt ti moc dekuju za pomoc Citovat
pruza Odesláno Červen 2, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Červen 2, 2011 tak uz maka viz posledni help Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.