Trewis Odesláno Květen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2011 Poradte dobru navigaciu prosim na Iphone 4 neviem ci sygic alebo navigon. Pokial je nejaka este lepsia tak poradte dobre by bolo dat rovno link na stiahnutie :) nech je v SK alebo CZ EDIT: tak sa pozeram ze som to dal do zlej sekcie ked tak to prosim prehodte kam to patri. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Květen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2011 mam sice 3G ale podle me je nejlepsi sygic aura..je hezky udelana a muzes se tam pohybovat normalne po mape..ne jako u navigonu a tomtomu.....jiny jsem nezkousel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trewis Odesláno Červen 1, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2011 mohel by si dat link na stahnutie ja som vcera stiahol jednu verziu ale vzdy ako chcem nastavit jazyk na SK alebo hlas tak sa vypne aplikacia. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jura555 Odesláno Červen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2011 ja jsem stáhl sygic tady http://www.uloz.to/6392514/sygic-aura-eastern-europe-2-0-ipa Funguje, a je podle mně nejlepší ze všech gps pro iPhone... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Steel Odesláno Srpen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2011 Já osobně doporučuji spíše TomToma , popripade Navigon. Osobne jsem vyzkoušel všechny zde zmíněné a řekl bych, že s TomTomem jsem byl spokojený nejvíce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubik369 Odesláno Srpen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2011 Ľudia prosím vás mám iPhone 3G a stiahol som si Sygic Auru, keď ju zapnem tak ma v sekunde nájde ale potom vypíše Nepresný signál na určenie polohy vozidla. Neviete čo s tým? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hans999 Odesláno Září 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2011 Mám Navigon: Europe a zatím spokojenost. Byl jsem s tím i v zahraničí a všechno funguje jak má. Taky aby né, za cenu 89,99 euro;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.