DemiGodZ1468626406 Odesláno Květen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2011 Dobrý den potřebuju hacknout PSP 3004 6.20 dá se to ? měl jsem 6.38 ale downgradoval jsem to na 6.20 a teď bych to chtěl hacknout pls pls pls :) poraďte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Skypemaster Odesláno Květen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2011 Chjo nauč se hledat:roll:.....,ale tady máš něco. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Verondra Odesláno Červen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2011 Ahoj, prosím o radu. Zakoupila jsem PSP 3004 bez paměťové karty. Tu jsem si teď koupila a nikde na celém netu nemohu vyčíst, jak dostat kodeky do paměťovky, abych mohla přehrávat filmy. Díky za info, V. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Martin2412 Odesláno Červen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2011 Nijak, kodeky už jsou přímo ve firmwaru PSP, tady máš přehled jaké formáty jdou na kterých PSP přehrát http://psp.novinky.org/showpage.php?name=hardware Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Verondra Odesláno Červen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2011 Když psp podporuje formát avi a film ve formátu avi psp nepřehraje, tak jak to tedy je? Na tom přehledu se píše, že AVI ano, ale mě to film v tomto formátu nepřehraje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Martin2412 Odesláno Červen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2011 No totiž existuje více podob formátu avi, a každá má svůj vlastní kodek, a PSP podporuje jen některý z nich, to je jako z formátem MP4, když si stáhnu z youtube video ve formátu mp4 tak mi to PSP nepřehraje, ač je tam napsáno, že to mp4 podporuje, ale jakmile to překonvertuju v nějakém konvertoru na mp4 s jiným kodekem, tak už to jde, to samé je s .avi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Verondra Odesláno Červen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2011 Aha. Tak fajn. Myslela jsem si, že to bude potřeba nějak upravit. Moc díky!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
DemiGodZ1468626406
Dobrý den potřebuju hacknout PSP 3004 6.20 dá se to ? měl jsem 6.38 ale downgradoval jsem to na 6.20 a teď bych to chtěl hacknout pls pls pls :) poraďte
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.