jakudo Odesláno Září 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2007 Zkoušel jsem několik programů, z nichž nejlepší mi přišly PSP video 9 a PSP video converter (o tom se mluví v návodu pro začátečníky), ale bohužel ani jeden mi nepřevádí titulky. Ten první program tam vůbec nemá takovou možnost, ale ten PSP video converter ano. Bohužel, když je tam nastavím a kliknu na start convertování, tak se nic nestane. Když to samé zkusím bez titulků, tak to běží v pohodě. A ještě bych se zeptala, jak rychle asi convertujete filmy či seriály Vy? Cca 30min? Mě přijde, že mě to dělá strašně dlouho a to mám celkem dobrý notebook. Za jakoukoliv radi diky:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Září 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2007 xvid4psp http://console-forum.net/showthread.php?t=9556 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakudo Odesláno Září 15, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2007 diky, vyzkouším:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakudo Odesláno Září 17, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2007 Tak jsem ten program zkusil. Je dobrej, až na malilinkatý detail s titulkama. Blbě je časuje. Když si pustím film normálně v PC, tak jsou titulky OK, ale když je přegrabuji v tom programu, tak jsou dost posunuté... Nevíte, jak tohle opravit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.