jakudo Odesláno Září 15, 2007 Nahlásit Odesláno Září 15, 2007 Zkoušel jsem několik programů, z nichž nejlepší mi přišly PSP video 9 a PSP video converter (o tom se mluví v návodu pro začátečníky), ale bohužel ani jeden mi nepřevádí titulky. Ten první program tam vůbec nemá takovou možnost, ale ten PSP video converter ano. Bohužel, když je tam nastavím a kliknu na start convertování, tak se nic nestane. Když to samé zkusím bez titulků, tak to běží v pohodě. A ještě bych se zeptala, jak rychle asi convertujete filmy či seriály Vy? Cca 30min? Mě přijde, že mě to dělá strašně dlouho a to mám celkem dobrý notebook. Za jakoukoliv radi diky:) Citovat
tekken90 Odesláno Září 15, 2007 Nahlásit Odesláno Září 15, 2007 xvid4psp http://console-forum.net/showthread.php?t=9556 Citovat
jakudo Odesláno Září 17, 2007 Autor Nahlásit Odesláno Září 17, 2007 Tak jsem ten program zkusil. Je dobrej, až na malilinkatý detail s titulkama. Blbě je časuje. Když si pustím film normálně v PC, tak jsou titulky OK, ale když je přegrabuji v tom programu, tak jsou dost posunuté... Nevíte, jak tohle opravit? Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.