Domingster Odesláno Červen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2011 Ahoj, sháním nějakou hru z období středověku. Zbraně jako je luk, meč, kuše apod. Ale nechci aby to bylo něco ve stylu kouzel. Nevíte prosím o něčem takovém. Já nic takového nemůžu najít. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skolni.flakac Odesláno Červen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2011 Fable, Assasin, ........ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Červen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2011 Já ti mozu doporučit Risen, máš tam luky, kuše, meče... akorát, musíš použít i pár kouzelných svitků, třeba aby ses dostal na různé místa. Jinak tahle hra je velice pěkně graficky zpracovaná a hratelnost je také dobrá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ccinkyda Odesláno Červen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2011 Two Worlds 1, 2 Samurai Warriors 1, 2 Risen Gothic 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StReAd Odesláno Červen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2011 Assassins Creed, Dynasty Warriors... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Odesláno Červen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2011 the first templar, ale osobně mně to moc nechytlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Domingster Odesláno Červen 1, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2011 Super, díky všem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TeronCZ Odesláno Červen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2011 Two worlds 2 osobně doporučuji, můžeš si tam trénovat bojovníka jako rytíře, lučištníka nebo kouzelníka a jsou tam různé úpravy zbroje a vylepšování. A veliký svět :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Pásek Odesláno Červen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2011 Ja doporucuji hlavne Dark Messiah of Might and Magic tato hra me fak moc bavila muzes tam hrat za lucisnika, rytire, kouzelnika a jeste za nejakeho vraha, tato hra je sice trochu starsi ale pro me to je asi nej hra z tady uvedenych. A jinak Two worlds2 je taky luxus a ten First templar jde hrat i ve dvou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bargud Odesláno Červenec 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2011 Ahoj, sháním nějakou hru z období středověku. Zbraně jako je luk, meč, kuše apod. Ale nechci aby to bylo něco ve stylu kouzel. Nevíte prosím o něčem takovém. Já nic takového nemůžu najít. 2 měsíce starý..., ale oživím to :D Protože tady toho ještě chybí dost nezmíněných... Rozhodně Mount & Blade (víc dílů) nejlepší! Ta hra je vlastně přímo středověký simulátor, s velkým S. Nechceš kouzla - v tomto středověkém simulátoru, na kouzla nenarazíš... The Guild 2 (daleko horší středověký simulátor) :) ,,hrozný,, The First Templar Tady už sice kouzla jsou, ale snad neva... Zaklínač (1,2) Numen Titan Quest The Elder Scrolls Spellforce Sacred Neverwinter Nights Might and Magic IceWind Dale Dungeon Siege (1,2) Baldur's Gate !!! :) Jade Empire Dragon Age Drakensang ( Řeka Času) ! Inquisitor Torchlight Deatspank (když už někdo doporučil Fable - proč ne tohle?) World of Warcraft (za Wariora nebo Huntera... - nejsou kouzla :) ) Lord of the Rings... Hunted the Demons Forge A taky rozhodně zmíněný Gothic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zoombik Odesláno Červenec 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2011 Oblivion :bash: Je na Xbox 360 i na PC... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bargud Odesláno Červenec 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2011 Oblivion :bash: Je na Xbox 360 i na PC... To jsem napsal...The Elder Scrolls IV je Oblivion... :) , myslel jsem všeho všechny díly...:) A rozhodně The Elder Scrolls Skyrim který má vyjít. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Domingster Odesláno Červenec 30, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2011 Díky. Sice polovina z těchto vypsaných her nejsou na xbox ale nevadí. :D Celkem se mi líbí The First Templar. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bargud Odesláno Červenec 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2011 Díky. Sice polovina z těchto vypsaných her nejsou na xbox ale nevadí. :D Celkem se mi líbí The First Templar. ;) Tohle není PC téma? xD :D sry... Tak určitě počkej na The Elder Scrolls V Skyrim. A teda Lord of the Rings Conquest a LotR War in the North (teprve výjde). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Domingster Odesláno Červenec 31, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2011 Ok vpohodě. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shero Odesláno Srpen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2011 2 měsíce starý..., ale oživím to :DProtože tady toho ještě chybí dost nezmíněných... Rozhodně Mount & Blade (víc dílů) nejlepší! Ta hra je vlastně přímo středověký simulátor, s velkým S. Nechceš kouzla - v tomto středověkém simulátoru, na kouzla nenarazíš... The Guild 2 (daleko horší středověký simulátor) :) ,,hrozný,, The First Templar Tady už sice kouzla jsou, ale snad neva... Zaklínač (1,2) Numen Titan Quest The Elder Scrolls Spellforce Sacred Neverwinter Nights Might and Magic IceWind Dale Dungeon Siege (1,2) Baldur's Gate !!! :) Jade Empire Dragon Age Drakensang ( Řeka Času) ! Inquisitor Torchlight Deatspank (když už někdo doporučil Fable - proč ne tohle?) World of Warcraft (za Wariora nebo Huntera... - nejsou kouzla :) ) Lord of the Rings... Hunted the Demons Forge A taky rozhodně zmíněný Gothic. Promiň, ale není tohle console-forum? 3/4her vyšlo jen na PC ;) navíc 1/2 z nich stojí za prd ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bargud Odesláno Srpen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2011 Promiň, ale není tohle console-forum? 3/4her vyšlo jen na PC ;) navíc 1/2 z nich stojí za prd ;) No, autor tématu to už sem napsal... Však na Console-Forum je i PC tema :D Navíc jsem psal, že jsem nevěděl, že tohle není pc téma... Jasně, něco z těch her někomu nesedne..., mě taky všechny zrovna nesedly (asi 4). Ale 1/2 ? hmm... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.