koprivikova Odesláno Červen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2011 Ahoj ... :D Mohl by ste mi tady někdo napsat co mam dělat abych si Flashla PSP ???:psp: DIKY :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 koprivikova Odesláno Červen 3, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2011 jenže já mam 6.00 a tam je na nejmíň 6.20 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FxR Odesláno Červen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2011 A co updatnout? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 koprivikova Odesláno Červen 3, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2011 a co to je ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NuM3Ro Odesláno Červen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2011 Ku.r.va, to je zas IQ na bodu mrazu. Radši to PSPčko polož a kup si Bravo Girl nebo ňákou podobnou hovadinu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 koprivikova Odesláno Červen 3, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2011 hele já vim na tohle jsem levá ..... tak mi to radši vysvětli než aby byl naštvanej !!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FxR Odesláno Červen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2011 A co takhle začít hledat? Je tu topic pro začátečníky ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 koprivikova Odesláno Červen 3, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2011 jo hledala jsem ach jo no nic asi mi nic neporadíte ....:( jdu si to teda hledat sama :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NuM3Ro Odesláno Červen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2011 Mno to je smutný, málem jsem uronil slzu. :( Ono stačí zajet do PSP tutoriálů nebo-li návodů a tam najdeš příkladu topik pro začátečníky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 koprivikova Odesláno Červen 3, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2011 řekněte mi někdo aspoň kam do PSP to mam dát do složky GAME ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
koprivikova
Ahoj ... :D
Mohl by ste mi tady někdo napsat co mam dělat abych si Flashla PSP ???:psp:
DIKY :D
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
34 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.