MatesX86 Odesláno Červen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2011 takže zdravím,mám nově Iphone 3gs 16gb iOS 4.0.1 a rád bych poradil ohledně JB a vše kolem toho, díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Psychos Odesláno Červen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2011 najdi si tutorial pro začatečníky......myslíš že ti to bude někdo všechno vysvětlovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MatesX86 Odesláno Červen 1, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2011 jééé, tak promin :) oki zajdu tam dík za tip Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MatesX86 Odesláno Červen 1, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2011 a jakej Jailbreak by jsi mi doporučil ty ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michat Odesláno Červen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2011 promin, ale tohle už je asi ♥♥♥♥♥ita, něco si koupíš a nemá u tom ani páru co to je a jak se to ovládá? a že si línej neni naše věc, fakt na tohle forum choděj jenom blbečci! jinak srry za OT,ale uznejte že to je pravda! E: a laskavě by si napsal jakej máš FW kvůli JB ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MatesX86 Odesláno Červen 1, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2011 4.0.1 je můj FW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Psychos Odesláno Červen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2011 jenom te upozornim pravděpodobně maš iP blokovany tzn. že je z USA??.......Nesmíš přes itunes updatovat na vyšší iOS nebo si s tim iP už nezavoláš.....jedina možnost když budeš chtit updatovat tak nahrat CFW bez updatu BB (baseband) neni už třeba ten Ip jalbreaknuty ?? poznaš to tak že v menu bude ikona Cydia....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MatesX86 Odesláno Červen 2, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2011 nene nemá JB a není z USA,je koupený u T-mobile CZ a má iOS 4.0.1 takže ten JB Jailbreakme.com a následující unlock přes ultrasnow mi půjde a to je vše co potřebuji abych mohl dělat vše bez problémů ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Červen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2011 Hoď si tam 4.3.3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MatesX86 Odesláno Červen 2, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2011 ale to mě nepůjde ten JB ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MatesX86 Odesláno Červen 2, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2011 já bych si totiž rád udělal tento JB http://console-forum.net/tema/98883-jailbreakme-jailbreak-vsetkych-zariadeni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Červen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2011 To je sice super, ale je to už docela starý firmware Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MatesX86 Odesláno Červen 2, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2011 a jaký by jsi mi radil ty ? jinak co by se stalo kdybych si tam hodil tenhle ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jura555 Odesláno Červen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2011 Hoď si tam 4.3.3 a jailbreakni přes redsn0w, je to jednoduché, pokud je koupeny v čr tak se ti neblokne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MatesX86 Odesláno Červen 2, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2011 oki a když mám T-Mobile Sim a chtěl bych tam dát O2 sim půjde mi to ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lentilek2 Odesláno Červen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2011 jj mělo by,někde jsem slyšel,že čeští operátoři to neblokují,jinak na iOS 4.0.1 je unlock(v případě,že by to bylo bloknute jen na t-mobile),a na iOS 4.3.3 ne,jedině s preserve BB,pročti si něco o sn0wbreeze,ten ti doporučuji,a pro jistotu si zachovej BB,pro případný unlock na O2,pokud z toho nic nechápeš,tak číst,číst a číst Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.