Zavorka Odesláno Září 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2007 no mně bavily všechny nfs...i ten most wanted mně moc nezklamal(asi proto že jsem to čekal) ale víc mně baví Juiced...(realnější) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Září 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2007 nevite co je s CZshare nejde odtamtud nic stahnout ..... presouvaj server...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
argument Odesláno Září 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2007 no dufam ze ten pro street ked vyjde bude mat lepsiu gafiku vlastne grafiku kolies lebo tie 2d tektury mi tam strasne vadili a aby sa to hralo aspon tak ako UR ale mam tusak ze to bude nieco ako MC dub edition Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Září 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2007 no dufam ze ten pro street ked vyjde bude mat lepsiu gafiku vlastne grafiku kolies lebo tie 2d tektury mi tam strasne vadili a aby sa to hralo aspon tak ako UR ale mam tusak ze to bude nieco ako MC dub edition njn to mi taky vadilo...aspon že juiced to tak nemá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WoKo_O Odesláno Září 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2007 Lukinoo007:co to ma jako bejt?? :blink: od ceho si myslis ze tady je funkce edit.?? aby se nepsaly tri prispevky pod sebou.!!! :-x sorry za :offtopic: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valdoDK Odesláno Září 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2007 Urcite Rivals, jine me bavili taky ale rivals nejvice. ale asi jen proto ze jsem to s kamosem paril ve skole a tak sme si snazili vytunit auta. ted mam oproti nemu super faro tak uz to vzdal a nehrajeme to. presne toto iste ;) inak NFS: Pro Street ma vyjst aj na PSP? 1. krat pocujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mleako Odesláno Září 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2007 rivals jsou nejlepší jen škoda, že tam neni víc tratí, jak už tu bylo řečeno. al i tak je to pro mě taková sedmi/osmičková záležitost:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shai_tan Odesláno Září 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2007 no já nechci nikoho naštvat, ale ty nfs na psp jsou prostě ubohé.. a carbon tu vypadá buď jako solidní homebrew, nebo jako špatný vtip :blink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milux Odesláno Září 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2007 nfs u. rivals carbon most wanted na nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Odesláno Září 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2007 od doby mw serie zacala byt az neprijatelne arkadovita ... v carbonu mi pripadalo jako bych ridil lode a ne nablyskane bouraky ... sorry EA ... nfs mw a vys sux :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramalamadingdong Odesláno Září 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2007 Ani jeden NFS sa nevyrovna takemu MC3: Dub Edition... ten je 100x lepsi... mozno je lepsi ale driftovaní tam neni :lol: btw. UR je u mne best ptz sou tam good drifty :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Září 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2007 1. Carbon (moje prvni hra) 2. Rivals (grafika a tunning) 3. MW... nuda :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojda Odesláno Leden 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2008 ja bych se chtel zeptat ma Underground rivals vubec nejakej mod kariery? jasem tam nic takovyho nenasel. nic takovyho jako go underground tam neni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
melon Odesláno Leden 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2008 ja myslim ze dobry nebyli ani jedny a na to ze je to takovej titul by ta hra mela byt proracovanejsi,takze to odflakly stejne jako medal of honor1,2 ,protoze od jinych firem jsou kvalitnejsi hry i kdyz je to psp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
makys Odesláno Leden 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2008 no newim urcite MW bylo lepsi nez carbon na psp k rivals sem se este nedohrabal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radator Odesláno Leden 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2008 NFS doposud zklamaní sem zvědav na Pro street jo a nej auto na psp jsou Juiced 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F789GH Odesláno Leden 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2008 podle mne je nejlepsi mw pak carbon a pak pro streed Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grinderwolf Odesláno Leden 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2008 Carbon se mi libil nejvic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fila.Kulis Odesláno Leden 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2008 Me se na PSP nelibili ani jedny... Juiced 2 to je oproti tomu parbicka... mozna ze az vijdou pro streety na psp tak to zmenim :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.