Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Red Faction Armageddon

StormX360

Recommended Posts

ty jo ,to je komentar.Hral si to vubec?Mozna predesly dil nemel nejak extrea pribeh,u tehle je to naopak...kdes na tom byl ze hra nema vyznam,kdyz to beres takhle tak to asi zadna hra.Infa na netu mas spousty,uvidis ze hra nezklame v hodnocenich se pohybuje nejvys 9/10 a nejmin 7...myslim ze hra stoji za to ji zaparit.blbost to neni nenech se odradit.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Lidi všiml si někdo, že je něco špatně ohledně veškerých textů ve hře? Vše je neskutečně malinkaté a nejde skoro nic přečíst ikdyž jste 10 CM od televize. Menu je skoro nečitelné a stejně i texty ve hře. Tohle určitě nebyl záměr takže je něco špatně...(mluvím o verzi Marvel)

Odkaz ke komentáři

Lidi všiml si někdo, že je něco špatně ohledně veškerých textů ve hře? Vše je neskutečně malinkaté a nejde skoro nic přečíst ikdyž jste 10 CM od televize. Menu je skoro nečitelné a stejně i texty ve hře. Tohle určitě nebyl záměr takže je něco špatně...(mluvím o verzi Marvel)

zatím jsem nehrál, ale máš lcd nebo plasmu? protože tohle většinou dělají staré telky :D aspoň co si pamatuju :)

jinak co hra, jaká je? :)

Odkaz ke komentáři

Také potvrzuji na mojí LCD 32" přes HDMI zapojené mám taky nečitelné písmenka, ale prostě je tam vidět, že jsou špatně udělané, aby titulky měli velikost možná tak 3 to jsem ještě neviděl :lol:. Jinak hra je skvělá. Ještě, že ovládám angličtinu :D

Odkaz ke komentáři

zatím jsem nehrál, ale máš lcd nebo plasmu? protože tohle většinou dělají staré telky :D aspoň co si pamatuju :)

jinak co hra, jaká je? :)

Tak už mi jede tipek poradil stačí změnit nastavní Locale v dashbordu z CZ na UK pak už je to v pohodě.

Co se týče hry tak to není vůbec špatné. Líbí se mi efekty boření fakt to vypadá dobře. Jinak, ale to bude určitě trošku lineární střílečka. Takže pravý opak přerešlého dílu. Mé hodnocení zatím 7/10 ale třeba se to změní. Jinak světové recenze se pohybují od 6,8 až 9.

Odkaz ke komentáři

Jo super díky vyzkouším. Mě strašně na té hře baví, jak můžu prostě naprosto vše zničit :D

Přesně vezmeš kladivo a boříš. Efektní a fyzika super. Akorát se bojím toho, že hra bude asi prevážně v podzemí a tam si neumím představit co přesně se bude v podzemí ničit. Víc mě baví ničit budovy, nebo ty velke vysílače atd. Hral jsem i demo a tam jsem ninčil akorát schodiště a jen opravoval. No uvidíme :-)

Odkaz ke komentáři

Jo konecne jsem hru vyzkousel musim rict ze hra minimalne 8/10 si zaslouzi .Epicky bourani,kladivo ma peknej říz,zbrane taky parada.A celkove se mi libi atmosfera a tak,jo jde na tom videt kus prace od predesleho dilu..Kdo jeste nezkusil,velice doporucuji.Akorat to hraju na normalni tv a titulky nebo dokonce menu to abych si vzal lupu,abych to mohl precist.Jedina vytka )

Odkaz ke komentáři

Jo konecne jsem hru vyzkousel musim rict ze hra minimalne 8/10 si zaslouzi .Epicky bourani,kladivo ma peknej říz,zbrane taky parada.A celkove se mi libi atmosfera a tak,jo jde na tom videt kus prace od predesleho dilu..Kdo jeste nezkusil,velice doporucuji.Akorat to hraju na normalni tv a titulky nebo dokonce menu to abych si vzal lupu,abych to mohl precist.Jedina vytka )

Chlape už jsem to tady psal musíš přepnout nastavení locale v Xboxu z jazyka CZ na UK pak jsou titulky vpořádku.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu