sx2000 Odesláno Červen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2011 prosim vás hooodne dlouho sem tu nebyl.Snazil sem se ale nenasel sem to co jsem chtel.Mam ted 5.03 FW a spoustim hry pres gen C chci se zeptat je uz neco lepsiho?mohli byste mi napsat co a treba odkaz jak to na to prehodit?prosim:party: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sx2000 Odesláno Červen 2, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2011 jo a jde o psp 3000;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frewwww Odesláno Červen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2011 nech si tam gen-c jsou uz jiny ale tento mi prijde nejlepší. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin2412 Odesláno Červen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2011 nech si tam gen-c jsou uz jiny ale tento mi prijde nejlepší. :) No to si tedy dovolím nesouhlasit, protože, zaprvé gen-c není nastálo a má už dnes dost špatnou kompatibilitu s novějšími hrami, za sebe mohu jen doporučit (a myslím si, že je to asi nejlepší řešení pro neflashnutelná PSP) updatovat na 6.20 a dát si tam 6.20 PRO B6 Permanent, který je nastálo, jdou na něm téměř všechny hry (kromě pár her v japonštině) včetně PSX her, dnes už docela slušný výběr pluginů, integrované recovery menu, a mnoho dalšího. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.