NewerEnder Odesláno Červen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2011 mam takyto problemik...ked hram vacsinu hier tak akoby to PSP nestihalo mam 2004 slim bez flashu napr ked hram NHL vobec nestiha nacitavat komentatora a po streleni golu cakam asi 1-2 minuty na buly ked hram NBA 2K10 tak to iste uz dohravam zapas a komentator ho este len zahaji lebo je cely cas ticho a napr vystrelim na kos a hra zamrzne a tiez cakam asi 1-2 minuty kym znovu bezi neviem cim to je ale ked to PSP otocim hore hlavou do vertikalnej polohy tak cita rychlejsie bohuzial nedokazem hrat dole hlavou dalej napr ked hram tekken suboj sa nacitava 1-2 minuty alebo pri vybere hraca tiez dlho cakam....ked hram NFS undercover tak idem autom cez tristo a zrazu idem len po vode pretoze mi nestiha dopredu nacitat trat musim dat pauzu a pockat kym sa nacita naozaj mi to znemoznuje hrat akekolvek hry som z toho na nervy prosim poradte mi niekto.....:cry::cry::cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NewerEnder Odesláno Červen 2, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2011 No tak pomozte mi niekto neviem ci chcete vediet aj verziu SW mam 6,38 a UMDcka su ako nove bez skrabancov akurat kryt UMDcka je uz taky vseliaky moze to mat vplyv na chod hry ? pomozte mi prosim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Millo_CZ Odesláno Červen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2011 Jak dlouho už psp máš ? A kdy to začalo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NewerEnder Odesláno Červen 2, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2011 ja ho ma uz asi rok ale kupoval som ho od kamarata ktory ho mal neviem ako dlho ale podla mna uz take 2-3 roky moze mat.....( tipujem ) a zacalo to teda aspon som to zacal sledovat len teraz v poslednej dobe nejak nadmerne....predtym tiez obcas mrzlo ale teraz viac asi okolo mesiaca dvoch....neviem vazne som to nejako nesledoval....ale napriklad WipeOut Pulse mi neseka vobec.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Millo_CZ Odesláno Červen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2011 zkus vymenit kartu... je tu taky sance ze je poskozena ta ctecka (v psp) nebo to klidne muze byt neco jinyho dela ti to takhle u vsech her? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NewerEnder Odesláno Červen 2, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2011 uz som upravil prispevok....a inak niekde som ciatl ze je originalna a neoriginalna karta co to znamena a ako pridem na to ci je originalna a neoriginalna.....a este nieco nemam inu takuto kartu keby som si len prkopiroval save z karty na pamat PSP a skusil potom....? mam tam sonycko 4 GB ale mam ju skoro zaplnenu nemoze to mat nieco spolocne mam na nej filmy.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NewerEnder Odesláno Červen 2, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2011 a tiez som si vsimol ze citacka vydava taky cudny zvuk akoby take rychle tukanie vzdy velmi rychlo asi 5-6 krat potom ticho a potom obcas znova....nemoze to byt ten poskodeny kryt UMD ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Millo_CZ Odesláno Červen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2011 test karty jestli je original nebo fake - http://psp.novinky.org/showpage.php?name=ckd sekce FAKE MemoryStick prekopirovat savy z karty do psp nejde, jde jenom 1 a to dočasně (u pspgo to jde protoze ma 16gb kartu unvitř) -> pametovkou to teda asi nebude, proste spis neco rozbityho v psp nebo poskozeny UMD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NewerEnder Odesláno Červen 2, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2011 ako to tam mam instalovat ziadny subor nieje ako instalacka a ked tam dam tu vyextrahovanu zlozku ukaze mi v PSP ten tester ale pise ze je poskodeny subor.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Millo_CZ Odesláno Červen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2011 aha, ja jsem zapomel ze mas ofw ... fakt promin xD ale asi by to stejne nepomohlo, save se načte jenom 1x a pak uz hra bezi sama od sebe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NewerEnder Odesláno Červen 2, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2011 takze nic konkretne mi neviete nikto poradit ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NewerEnder Odesláno Červen 5, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2011 ale no tak nehovorte mi ze nikto uz nevie co by to mohlo byt..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danfri Odesláno Červen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2011 Dej ho do servisu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AssasinDaca Odesláno Červen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2011 možná kartou kolik máš GB?.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
4qug Odesláno Červen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2011 Psal že má 4 gb, když dáš psp do vertikální polohy tak se načítá hra načítá rychleji? nemáš třeba něco s čočkou je zaprášená nebo poškrábaná? teba psp nestíhá načítat umd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AssasinDaca Odesláno Červen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2011 promin nevšiml sem si , aha 4gb ... kámoš má 8gb a všechno se mu načítá pomaleji aji občas zamrzne , já mám 4gb+4gb+1gb a nemám problém... tak to vážně nevím.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.