Dunky Odesláno Červen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2011 Konečně je to tady! Úplně první trailer, který se týká nového Tomb Raidera. V tom sice není žádný gameplay záběr, ale přesto napovídá, že hru chtějí vývojáři vrátit zpět na skvělou úroveň. Sice po vzhledu již Lara nevypadá tak jako dřív, ale přesto zůstává neskutečně rajcovní kočičkou, s kterou si není radno zahrávat. Datum vydání by se mělo vstahovat ke konci příštího roku. Zdroj: http://www.facegame.cz/tomb-raider-e3-debut-trailer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ccinkyda Odesláno Červen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2011 Moc se těšim, vypadá to zajímavě...Underworld byl špičkovej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NEOZALMAN Odesláno Červen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2011 super moc se těším ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
haloconsoleforum Odesláno Červen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2011 Tohle je trailer roku : -) Říkejte si co chcete ale je to tak. Že jsem se přistihl s otevřenou hubou na konci traileru se mi stálo naposledy u Reach deliver hope a najednou tu máme takovéhle veledílo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malda_8020 Odesláno Červen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2011 Na tohle se těším asi nejvíc... vždycky jsem byl zapálenej do hraní TR už od prvního dílu ještě na PS1 :-) Trailer super! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2011 jsem rad,ze mam nove pc,protoze takovu grafiku si uziju jen na pc,sry ps3 ale uz jsi slabe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krtek6 Odesláno Červen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2011 sice jsem nikdy nedohral ani jeden díl do konce, ale jsem velkej fanda TR takže se těším jak malej Jarda...:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ccinkyda Odesláno Červen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2011 sice jsem nikdy nedohral ani jeden díl do konce, ale jsem velkej fanda TR takže se těším jak malej Jarda... To je vtipná věc :D.. "sice jsem nedohrál ani jeden díl, ale jsem velký fanda" :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dlaha Odesláno Červen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2011 To je vtipná věc :D.. "sice jsem nedohrál ani jeden díl, ale jsem velký fanda" :D Všichni chlapi jsou fandové prsatejch holek :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krtek6 Odesláno Červen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2011 já jsem se vždycky někde sekl a pak už jsem neměl čas to dohrát... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ccinkyda Odesláno Červen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2011 Všichni chlapi jsou fandové prsatejch holek :D To je pravda no, já taky :D:D já jsem se vždycky někde sekl a pak už jsem neměl čas to dohrát... To jsme dva, ale pak jsem si našel třeba návod na youtube a bylo to, pak to třeba už bylo po tom jednom šprajcnutí v pohodě ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červen 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2012 Novy trailer, jak se vam libi? Musim rict, ze jsem na hru celkem zvedavy :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Červen 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2012 pro me prvni tomb raider ktery si budu porizovat, zatim se mi to libi, doufam, ze to bude i dost narocne na obtiznost. Ale mrzi me odlozeni na brezen pristiho roku :( no co, pockat se musi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červen 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2012 Tak na podzim toho stejne bude dost a lepsi pockat a dostat kvalitnejsi hru :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NEOZALMAN Odesláno Červen 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2012 na to asi bude potřeba ten xbox 720 co ? :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červen 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2012 Doufam, ze jde o vtip, pka-li ze ne, tak zni odpoved ne ;) Ale hra vypada opravdu to se musi nechat, ikdyz predpokladam ze ta paradni grafika je z PC verze takze buh vi jak to bude vypadat na konzolich :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.