FxR Odesláno Červen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2011 čus lidi,jaký by jste doporučily kvalitní hry? Závodní,střílečky,a hlavně skákačky. Nechci FPS,ani nějaký sportovní (Kromě fotbalu). A chtěl bych vědět: Kterej Ratchet & Clank je nejlepší? Stojí za stáhnutí The Simpsons:Game a Hit and Run ? Je lepší Fifa nebo PES? Jaký GTA je nejlepší (Hratelnostně) ? A další budou asi přidávat xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dalmar Odesláno Červen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2011 Vetsina strilecek na PS2 je FPS vim ze pises ze FPS nechces ale tohle jsou klenoty ;) Time Splitters, BLACK (ta po graficke strance taha z PS2 maximum) Ja mel radeji PES nez Fifu... Co se tyce Ratchet & Clank tak me se libily vsechny dily ale muzes zkusit i Jack and Dexter a na ty Simpsony se vykasli ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Červen 3, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2011 THX,Black určitě stáhnu,R&C stahuju tedka 2 - Going Commando,zejtra Up Your Arseal. A JAck and Dexter se mě líbila,mám stáhlou The Lost Frontier,ALE PO DRUHÝ MISI (to je ta kde se učíš lítat s letadlem) SE MI TO SEKNE :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dalmar Odesláno Červen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2011 Jeste jsem si vzpomel na jednu strilecku z 3 osoby ktera me dost bavila jmenuje se to GhostHunter Enjoy ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xUltimate Odesláno Červen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2011 Nejlepší je asi GTA IV ten základ, ale co se týká příběhu, je nejlepší datadisk The Ballad of the Gay Tony. Opravdu výborný :). Jinak ratcheta jsem hrál jen jednoho, ale crack in time bude hodně luxusní ;) .. EDIT: Sorry, nevšiml jsem si sekce PS2.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wenca99 Odesláno Červen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2011 na ps2 urcite "pesko" nez fifu a co se tyce GTAcek na ps2 tak ty sem hral vsechny a hratelne mi prijdou vsechny stejny a co se tyce grafiky se taky moc nelisej spis se lisi moznostma,kterych je v san adnreas asi nejvic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marrtan Odesláno Červen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2011 čus, ohledně GTA určitě San Andreas, jestli PES a nebo FIFA už záleží na tobě, ale mně přijde FIFA 11 propracovanější než PES 11 (mám doma oba), závodní hru si určitě sežeň Gran turismo 4, NFS Most Wanted a nebo NFS Hot Pursuit, ze skákaček mě nejvíc bavila Jak and Daxter a dobry je taky Call of duty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Červen 10, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2011 GT4 sem stáhl 3x,a pokaždý nefungovala :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wenca99 Odesláno Červen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2011 proc tu pisete o GTA4 kdyz tady je sekce PS2? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marrtan Odesláno Červen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2011 to neni GTA 4 ale GT4, jeste zkus Ace combat taky super hra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Červen 11, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2011 jojo,Ace Combat mi radil kámoš od kterýho mám FMCB,ted jdu stahovat part2 z Burnout 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wenca99 Odesláno Červen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2011 sorry za to gta4, mel bych poradne cist :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Odesláno Červen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2011 sorry za to gta4, mel bych poradne cist :) máš pravdu K[r]3K^ nahoře píše o gta iv , když je v sekci ps2 ...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kotyz85 Odesláno Červen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2011 Mě GT4 funguje, ale už si nepamatuju odkud jí mam. A k tomu Burnoutu 3 by se ti moh hodit taky FlatOut 1 a 2, je to tématicky podobný, zábavný a grafika je taky slušná (a má to online i lan multiplayer, ale nepovedlo se mi připojit ani s dnas patchem). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marrtan Odesláno Červen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2011 jinak mě napadlo ještě WRC: rally evolved, NHL hitz pro, killzone, nhl 09, super farm (super odreagovacka ve dvou), test drive unlimited, burnout revenge, black a crash nitro kart edit: jo a ještě Battlefield 2: modern combat edit2: tady máš odkaz na GT4 http://console-forum.net/tema/112846-ps2-hry-na-czshare-com Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Červen 12, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2011 Kotyz85 : Jo Flatout 2 chystám stáhnout,na PC to v mí době bez netu byla pecka,a ted i FlatOut Head On na PSP je pecka. Marrtan: Mám WRC 04,a měl jsem pujčenou 05 (asi Evolved) a ta mi nesedla,Killzone určo stáhnu,to Gt4 co jsi poslal ta kto jsem zkoušel jako první jnže link je už mrtvej,TDU je prej sračka na Ps2 oproti PC říkaj lidi,Black stáhnu až budu mít DVD DL,Crash na 100%. A ted můj nový problém - stáhl jsem si Burnout 3 ze stejnýho topicu jak ho poslal marrtan,opatchoval v memento,vypálil v CloneCD 1x rychlostí,dal do PS2,a videa se sekala (trochu) ale loading prvního závodu v championátu to byla hrůza! video a zvuk se sekali. to stejný a ještě horší mi dělal Tonda Hawk:American Wasteland prepálenej z originálky od kámoše,ale ještě víc se to sekalo (mám SCPH: 75004 - Date Code 5B) ale na kámošový SCPH 77004 to jde jako po másle! on má Ps2 od vánoc a já jí mám 6 let,2 roky používanou,myslíte že by to mohla být třeba už vadná optika? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kotyz85 Odesláno Červen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2011 Mohla by to bejt ta optika. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marrtan Odesláno Červen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2011 to je divne že mi ty linky jdou co jsem ti posilal na GT4, no a k tem hram co ti nejdou, zkus to hodit na flashku a rozjet přes ni, popř přes externi HDD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Červen 12, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2011 Jak na Free tak na Profi,nejde to stáhnout Pořád prej neplatní ticket nebo tak ňák Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marrtan Odesláno Červen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2011 hej tak je fakt divne, ted jsem to zkousel stahnout a jede mi to bez problemu, takže chyba je někde v tvém přijímači :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.