Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

čus lidi,jaký by jste doporučily kvalitní hry? Závodní,střílečky,a hlavně skákačky.

Nechci FPS,ani nějaký sportovní (Kromě fotbalu).

A chtěl bych vědět:

Kterej Ratchet & Clank je nejlepší?

Stojí za stáhnutí The Simpsons:Game a Hit and Run ?

Je lepší Fifa nebo PES?

Jaký GTA je nejlepší (Hratelnostně) ?

A další budou asi přidávat xD

Odesláno

Kotyz85 : Jo Flatout 2 chystám stáhnout,na PC to v mí době bez netu byla pecka,a ted i FlatOut Head On na PSP je pecka.

Marrtan: Mám WRC 04,a měl jsem pujčenou 05 (asi Evolved) a ta mi nesedla,Killzone určo stáhnu,to Gt4 co jsi poslal ta kto jsem zkoušel jako první jnže link je už mrtvej,TDU je prej sračka na Ps2 oproti PC říkaj lidi,Black stáhnu až budu mít DVD DL,Crash na 100%.

A ted můj nový problém - stáhl jsem si Burnout 3 ze stejnýho topicu jak ho poslal marrtan,opatchoval v memento,vypálil v CloneCD 1x rychlostí,dal do PS2,a videa se sekala (trochu) ale loading prvního závodu v championátu to byla hrůza! video a zvuk se sekali. to stejný a ještě horší mi dělal Tonda Hawk:American Wasteland prepálenej z originálky od kámoše,ale ještě víc se to sekalo (mám SCPH: 75004 - Date Code 5B) ale na kámošový SCPH 77004 to jde jako po másle!

on má Ps2 od vánoc a já jí mám 6 let,2 roky používanou,myslíte že by to mohla být třeba už vadná optika?

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu