Matzeek Odesláno Červen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2011 Hamagen smsky ti třeba nechodí při pohybech na účtu? jinak koukam, že je to tu samej Plzeňák :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hamagen Odesláno Červen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2011 sorry, ale kdyby sis přečetl slovo sled, zjistil bys že by mě zajímalo zda dorazila už dweightova platba... a smsky ohledne jeho učtu mě fakt nezajímaj a ani nechodí :D :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hamagen Odesláno Červen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2011 Btw když sme všichni tak hezky z plzně - nemáte někdo PSP??? že by sme si zahráli??? :) Nebo třeba Magic karty :) Klidně pujčim balíček :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qay Odesláno Červen 20, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2011 Dweightovu platbu jeste porad nemam :? Update: Ani jeji printscreen ci nic jineho. Tedy presouvam rozeslani na zitrek, utery 20h. Pokud ani zitra nebude jeho platba na uctu, vratim vam penize nebo muzem hledat noveho zajemce do party. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xUltimate Odesláno Červen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2011 Jestli nepřijde do zítra do 20:00 tak chci vrátit své peníze na můj účet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hamagen Odesláno Červen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2011 hmm dweighte tak kde je pravda??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matzeek Odesláno Červen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2011 sorry, ale kdyby sis přečetl slovo sled, zjistil bys že by mě zajímalo zda dorazila už dweightova platba... a smsky ohledne jeho učtu mě fakt nezajímaj a ani nechodí :D :D :D sry otázka byla směřována na Dweighta, ne na tebe.. jinak psp už nemám, ale magicy bych klidně dal ;) a to jak v realu, tak přes psn (mam Planeswalkery i nový Magic 2012) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hamagen Odesláno Červen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2011 spíš v reálu, planeswalkery mam jen díky PSN :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matzeek Odesláno Červen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2011 oukej :) zřejmě půjdu teď ve čtvrtek na turnaj do spš stavební (http://www.cmus.cz/dnn/F%C3%B3rumPo%C5%A1ta/tabid/54/aff/25/aft/19790/afv/topic/Default.aspx), tak se tam můžeme potkat a popřípadě dál domluvit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hamagen Odesláno Červen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2011 Tak turnaje sou spíš zatim pro mě tabu ;) Spíš to hraju rekreačně Nemam zas takový decky abych tam mohl vlítnout :) Zpět k tématu....jak to vypadá dneska??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qay Odesláno Červen 21, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2011 Dweightovu platbu nemam na uctu ani ted rano, Krek mi psal, ze chce zpatky penize, takze vsem posilam penize zpatky. Update: Penize rozeslany a priste si dvakrat rozmyslim neco organizovat/brat do party nekoho bez feedbacku/bez jednoho nahradnika. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hamagen Odesláno Červen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2011 No a co to teda rozjet nanovo, a počkat na někoho místo dweighta - bte prnízr se v pořádku vrátili, díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xUltimate Odesláno Červen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2011 Co je na tom srandy tak dweight si včera prohlížel topic takže věděl co se děje a předpokládám že se neozval ;) .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaccomo Odesláno Červen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2011 ahoj je to jeste volne mel bych zajem predem dekuji za odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qay Odesláno Červen 28, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2011 Ja jsem samosebou stale pro koupi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.