kure221 Odesláno Červen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2011 Nazdar, nechce mi naběhnout Windows. Naposledy jsem počítač naprosto normálně vypnul, příjdu a on sice nabíhá, ale místo načítání Windows je jen černá obrazovka... Nevíte jak to zachránit, mám v počítači důležité věci do školy a nechtěl bych je ztratit...díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Červen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2011 Zkoušel si běžné postupy jako , Poslední známá konfigurace , nebo se tam dostat pres nouzový režim... jinak přístup k těmto možnostem defaultně přes klavesu F8 než naběhne win XP ... Aby si zachránil data a pak jedině Reinstal win a budeš mít zase klid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michat Odesláno Červen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2011 mrkni na grafárnu, mam to samí, mam utrhlý chlazení(žebra) od asi chipsetu, a dostalo se mi to kolikrát jenom k načítání, pak černá obrazovaka, ale nevim jak to je u tebe.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Steel Odesláno Červen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2011 pripadne si disk vyndej a dej do jineho pc :)))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kure221 Odesláno Červen 4, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2011 Zkoušel si běžné postupy jako , Poslední známá konfigurace , nebo se tam dostat pres nouzový režim... jinak přístup k těmto možnostem defaultně přes klavesu F8 než naběhne win XP ... Aby si zachránil data a pak jedině Reinstal win a budeš mít zase klid jj, F8 jsem zkoušel ( nouzový režim atd.) nic ale nenaběhlo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Červen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2011 Nabootuj live cd linuxu a data si nekam zkopiruj a pak ty widle reinstaluj. Nebo ty widle normalne reinstaluj a krom adresare Windows ti vsechny ostatni zustanou (i stare dokumenty zustanou v documents and settings). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kure221 Odesláno Červen 4, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2011 Nabootuj live cd linuxu a data si nekam zkopiruj a pak ty widle reinstaluj.Nebo ty widle normalne reinstaluj a krom adresare Windows ti vsechny ostatni zustanou (i stare dokumenty zustanou v documents and settings). Ok, díky už jsem se bál že příjdu o ty spustu věcí který naštěstí mám uložený na disku C Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.