kure221 Odesláno Červen 3, 2011 Nahlásit Odesláno Červen 3, 2011 Nazdar, nechce mi naběhnout Windows. Naposledy jsem počítač naprosto normálně vypnul, příjdu a on sice nabíhá, ale místo načítání Windows je jen černá obrazovka... Nevíte jak to zachránit, mám v počítači důležité věci do školy a nechtěl bych je ztratit...díky Citovat
Fenix1468622475 Odesláno Červen 3, 2011 Nahlásit Odesláno Červen 3, 2011 Zkoušel si běžné postupy jako , Poslední známá konfigurace , nebo se tam dostat pres nouzový režim... jinak přístup k těmto možnostem defaultně přes klavesu F8 než naběhne win XP ... Aby si zachránil data a pak jedině Reinstal win a budeš mít zase klid Citovat
michat Odesláno Červen 3, 2011 Nahlásit Odesláno Červen 3, 2011 mrkni na grafárnu, mam to samí, mam utrhlý chlazení(žebra) od asi chipsetu, a dostalo se mi to kolikrát jenom k načítání, pak černá obrazovaka, ale nevim jak to je u tebe.. Citovat
Steel Odesláno Červen 3, 2011 Nahlásit Odesláno Červen 3, 2011 pripadne si disk vyndej a dej do jineho pc :)))) Citovat
kure221 Odesláno Červen 4, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Červen 4, 2011 Zkoušel si běžné postupy jako , Poslední známá konfigurace , nebo se tam dostat pres nouzový režim... jinak přístup k těmto možnostem defaultně přes klavesu F8 než naběhne win XP ... Aby si zachránil data a pak jedině Reinstal win a budeš mít zase klid jj, F8 jsem zkoušel ( nouzový režim atd.) nic ale nenaběhlo... Citovat
Anonymous_ Odesláno Červen 4, 2011 Nahlásit Odesláno Červen 4, 2011 Nabootuj live cd linuxu a data si nekam zkopiruj a pak ty widle reinstaluj. Nebo ty widle normalne reinstaluj a krom adresare Windows ti vsechny ostatni zustanou (i stare dokumenty zustanou v documents and settings). Citovat
kure221 Odesláno Červen 4, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Červen 4, 2011 Nabootuj live cd linuxu a data si nekam zkopiruj a pak ty widle reinstaluj.Nebo ty widle normalne reinstaluj a krom adresare Windows ti vsechny ostatni zustanou (i stare dokumenty zustanou v documents and settings). Ok, díky už jsem se bál že příjdu o ty spustu věcí který naštěstí mám uložený na disku C Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.