=>*SQUITTER*<= Odesláno Červen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2011 Měl bych dotaz ohledně toho, zda se dá do cizího ps3 - který byl koupený až po znovuspuštění PSN, nahrát hry z balíčky Wellcome Back, když se přihlásím emailem a heslem od kámoše - který měl ps3 dlouho už před útokem hackerů - tzn. můj playstation3, můj profil, ale zadání emailu a hesla kámoše nefunguje - hází to větu, že se nemůžu přihlásit pod tímto ID ... co mám dělat? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
duska33 Odesláno Červen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2011 Myslím, že to jde jen u PS3, které byly připojeny před útokem, teď si nejsem přesně jistý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dweight Odesláno Červen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2011 nene,je to vazano na to,kdy je učet udělan...takže ti to půjde;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
duska33 Odesláno Červen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2011 Ted jsem četl, že pro ty, kteří se registrovali před 12.dubnem na té oné konzoly. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dweight Odesláno Červen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2011 ale to neni pravda!je to vazané na datum založení účtu!když o tom nic nevíš tak sem nepiš... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
duska33 Odesláno Červen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2011 Vím co vím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
=>*SQUITTER*<= Odesláno Červen 4, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2011 Akorát nechápu, že na mém PS3, pod mým uživatelským nastavením, když se chci přihlásit na PS Store pod mailem a heslem kámoše, tak mi to vyhodí zprávu, že pod tímto ID se přihlásit nemůžu ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zlovkvetinaci Odesláno Červen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2011 On ale psal že má problémy s připojením na psn nikoliv s welcome back balíčkem a to nemá s registrací co dělat. Pro ten kámošův účet si založ na své konzoli nový profil... a jinak myslím že to je prostě přetížený. Zkus to tak 4x za sebou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
=>*SQUITTER*<= Odesláno Červen 4, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2011 Díky, btw. je možné, že to nejde taky kvůli tomu, že máme samozřejmě rozdílné maily, ale máme stejně přihlašovací heslo na PSN (PS Store) ??? Tak to kvůli tomu vyhodí hlášku "You cannot sign in using another users sign-in ID (e-mail address)." ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zlovkvetinaci Odesláno Červen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2011 Heslo s tím nemá co dělat. A ID by mělo být unikátní... doporučuji tam však místo ID zadávat přímo mail. Mě to nikdy z nějakého záhadného důvodu nefungovalo. Založil jsi ten nový profil?? Jinak zkus znovu přidat ten účet... 1) "Account Management" pak dej trojúhelník. 2) "Delete Account" 3) Pak "Sign Up" a "Existing Account". A normálně to vyplň. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kakim Odesláno Červen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2011 Když ti to píše tohle, musíš si v PS3 vytvořit novýho uživatele (ne ID do PSN). Je to v menu úplně vlevo... ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
=>*SQUITTER*<= Odesláno Červen 4, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2011 Je to tak! Už to valí v pořádku! Díky moc chlapi! btw. je možné stáhnout hru z Wellcome back vícekrát? - třeba do dvou konzolí přes jeden účet ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2011 Je to tak! Už to valí v pořádku! Díky moc chlapi! btw. je možné stáhnout hru z Wellcome back vícekrát? - třeba do dvou konzolí přes jeden účet ?? evidentne squitter:D spravne by to melo fungovat na 5 uctu ruznych konzol pred download list, protoze jak stahnes WB tak nabidka zmizi Nevim jestli pak nebude problem pokud mas psn+ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
007jarda Odesláno Červen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2011 Dotaz k 1-2 mesicum zdarma PS+, kdyz mam evropskej ucet normalni a na US zakoupen plus, tak jak to bude? Prioritne bych chtel 2 mesice na US zdarma nez mesic na evropskem nebo to mi daji oboje?! Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Keles Odesláno Červen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2011 Ja by som chcel zase vedieť ktoré z daných hier pre PS3 by ste mi doporučili a koľko dni mám na to aby som si tie hry stiahol. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
007jarda Odesláno Červen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2011 Ja jsem nekde cetl, ze je na to 30 dni. A co doporucit? Pokud si nehral LittleBigPlanet, tak urcite to, ikdyz je to nejlepsi zabava ve vice lidech, sam si to tak neuzijes, no a druhou... Tezke, dalsi me moc neoslovuji, ale treba zkus inFamous, pokud mas rad ztrestenou akci :-) To jsou takove dve fakt plnohodnotne hry pri kteryhc bylo nejvetsi halo, kdyz vychazely :-) Ja by som chcel zase vedieť ktoré z daných hier pre PS3 by ste mi doporučili a koľko dni mám na to aby som si tie hry stiahol. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nemec30 Odesláno Červen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2011 Já jsem tet stahnul dead nation/wipeout HD a určitě doporučuju dead nation, ale pokud chces plnohodnotnou hru kterou muzes koupit i na disku tak bych bral to co napsal 007jarda, kdyztak koukni na videa z her jak kazda vypada Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
007jarda Odesláno Červen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2011 Diky za tip Dead Nation :-) Já jsem tet stahnul dead nation/wipeout HD a určitě doporučuju dead nation, ale pokud chces plnohodnotnou hru kterou muzes koupit i na disku tak bych bral to co napsal 007jarda, kdyztak koukni na videa z her jak kazda vypada Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike97 Odesláno Červen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2011 mě by zajímalo, kde to stahujete? já o nemůžu nikde najít.. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LSN Odesláno Červen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2011 Co takhle kliknout na okno welcome back v PS :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ládaví88 Odesláno Červen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2011 V PS Store kde jinde...ale pokud jsi neměl před výpadkem účet, tak to bohužel nikde nestáhneš :D. Je to jen pro uživatele co se zaregistrovali před výpadkem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
duska33 Odesláno Červen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2011 A ještě k tomu, jak vám ty hry zmizí ze Storu tak je najdete v Account Management, Trasaction či jak to je a Service List tam vám vyjede nabídka :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Červen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2011 Silně doporučuju Dead Nation - hodně propracovaná hra :) Pak jsem si stáhl i Wipeout - luxusní hra, ale někomu nemusí sedět ten futuristický styl. Určitě ne ze začátku. LBP 1 je špičková hra, nicméně teď, po vydání dvojky v podstatě ztratila hodnotu - dvojak nabízí daleko lepší a zajímavější tvoření levelů, a hlavně, dvojka dokáže přehrát i levely z LBP 1, takže by bylo lepší koupit LBP 2 :) Ratchet a Clank - hrál jsem jen demo, ale na mě příliš dětské inFamous - naprostý hit, i když grafika trochu pokulhává, je to herní klenot :) Nicméně, někdy ve středu vychází dvojka, takže opět by bylo lepší sehnat si dvojku na disku. A jedničku seženeš opravdu hodně levně, odhadem 300 kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zlovkvetinaci Odesláno Červen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2011 Tedy já šel do do Dead Nation: Nejprve jsem zjistil, že nebylo moudré nastavovat nejtěžší možnou obtížnost. Jinak vcelku zklamání, čekal jsem od toho něco jako Laru Croft The Guardian of Light... a musím říct, že Lara je minimálně z mého pohledu mnohem lepší. Přesto se nejedná o špatnou hru, zběsilá akce, hordy nepřátel, hrátky se světlem... očekávám, že se v coop módu mé dojmy zlepší. Wipeout HD: Tak tohle byla trefa do černého. Na závody nejsem a už vůbec na takové... divné závody, ale o to víc mě to překvapilo, jak je to senzačně hratelné. Přirovnal bych to k Modnation Racers. Plus velká spousta módů, exploze, někdy až surealistická grafika a našlapaný soundtrack - prostě bomba. Jinak kdo nemá LBP, tak bych doporučil určitě to. To je u PS3 must-have titul. Kdo si rád stavěl s chevou a legem, tak si zcela jistě vyblbne v editoru. Prostě zábava na spousty, spousty hodin. Infamous patří mezi AAA hry, ale je to klasická sandbox hra s nic moc příběhem. Jako zabaví to... vlastně když o tom tak přemýšlím tak jsem nehrál hru, kde by ty super schopnosti byly tak zábavné, ale nevím no... některé úkoly mi připadaly vyloženě otravné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qay Odesláno Červen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2011 Jak dlouho bude nabidka Welcome back aktivni? Hry uz jsem si stahnul, ale PS+ ted jeste nechci aktivovat (nic zajimaveho tam pro me momentalne neni) a zaroven pak jednoho dne nechci zapnout Store a zjistit, ze Welcome back je fuc. Diky EDIT: Nejde mi o zmenu tech 5 ger (LBP, Infamous atd), ty se samozrejme obmenovat nebduou, ale o hry, kterou jsou momentalne v nabidce PS+ (tedy Sonic 2, nejake Minis blbustky atd) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.