radiel Odesláno Červen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2011 zdravim všechny,potřebuju od vás poradit konkretne u hry L.A noire stahl jsem ji ve 3 složkách game atd.vytvořil jsem tedy hlavní složku "blesxxx93" a nahazel ty 3 do ni.pak jsem hru rozdelil ve ps3splitteru,dale jsem stahl fix a nahral do ps3 i s hrou,použivam rogero managera ale hra mi stejne nejede Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mušák Odesláno Červen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2011 Přepsal jsi param.sfo ??? Zkus to přes multiman, ten je nejlepší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radator Odesláno Červen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2011 pořiď si kabel co ti vede do pc - internet a hry nahrávej do ps3 celý a nemusíš se s**t s rozdělováním... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radiel Odesláno Červen 4, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2011 u odkazu hry bylo že obsahuje crack ,ale nemuzu říct 100% že hra už potřebný param.sfo má dale ho pak nemuzu nikde sehnat Přepsal jsi param.sfo ???Zkus to přes multiman, ten je nejlepší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radator Odesláno Červen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2011 http://share-rapid.com/stahuj/2306383/patch-l-a-noire.rar - tady je patch Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radiel Odesláno Červen 4, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2011 Díky prosim te jeste nez to testnu tak ten pkg soubor neboli fix musim nahrat pokazde pred spusteni hry? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radator Odesláno Červen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2011 Díky prosim te jeste nez to testnu tak ten pkg soubor neboli fix musim nahrat pokazde pred spusteni hry? to fakt netuším... většinou se nahrává než do ps3 nakopíruješ hru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radiel Odesláno Červen 4, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2011 prosim te je to bezny LANkový kabel? pořiď si kabel co ti vede do pc - internet a hry nahrávej do ps3 celý a nemusíš se s**t s rozdělováním... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radator Odesláno Červen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2011 prosim te je to bezny LANkový kabel? jj je to obyčejný lan kabel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radiel Odesláno Červen 5, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2011 a je tu nekde navod co udelat po pripojeni asi se bude jednat o mistni síť? navod by bodl :) jj je to obyčejný lan kabel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radator Odesláno Červen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2011 http://console-forum.net/tema/113184-ps3-3-55-custom-firmware-faq Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radiel Odesláno Červen 5, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2011 jinak diky moc hra už funguje .jsem rád za lidi,kteří když vědí tak odpoví a ne svou leností jen čumí.jeste jednou dik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radator Odesláno Červen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2011 jinak diky moc hra už funguje .jsem rád za lidi,kteří když vědí tak odpoví a ne svou leností jen čumí.jeste jednou dik k tomu forum bývá :) a k tomu děkování slouží pod příspěvkem tlačítko thanks :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts