SSuk Odesláno Červen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2011 jsi si jisty ze to pojede? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pakosak Odesláno Červen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2011 Určitě jo =) stačí to jen přeložit. Ale je toho moc... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NuM3Ro Odesláno Červen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2011 Zbytečnost, není podporována celá diakritika a navíc čeština už je na starší verze takže to nemusíte dělat od znova, ale stačí jí sehnat a případně počeštit nový věci kdyby byly. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KOSScz Odesláno Červen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2011 to je zbytečny. každy amater vý co je to game settings photo atd... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pakosak Odesláno Červen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2011 Takhle by mohla bejt ale rovnou už zabudovaná např. v CFW PRO-B6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Zinglbee Odesláno Červen 4, 2011 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2011 to je zbytečny. každy amater vý co je to game settings photo atd... Každej amatér možná, ale i ten alespoň rozezná i/y :) Takhle by mohla bejt ale rovnou už zabudovaná např. v CFW PRO-B6 K čemu to ? Neni podporována diakritika a navíc slovíčka jako settings etc. snad překládat nechcete :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KOSScz Odesláno Červen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2011 Zinglbee > kuva. nenaražej pořat na moji češtinu... Už mě tím štveš.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Martin2412 Odesláno Červen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2011 nic nepřekládejte, už mám více jak 3/4 těchto textů přeložené, do konce týdne to tu nahodím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Zinglbee Odesláno Červen 4, 2011 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2011 To bude bricku! C'mon dude! //když si lidi nenenchaj poradit, tak ne no .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 taxik Odesláno Červen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2011 nic nepřekládejte, už mám více jak 3/4 těchto textů přeložené, do konce týdne to tu nahodím Oky :) To bych byl rád kdybych měl konečně PSP v češtině. BTW.: Vás nějak chytla překladačská horečka nee? Všude vidím překlady, překlady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 honzaik Odesláno Červen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2011 OMG psp v češtine fakt jako, kdo neví co je settings, brightness atd., to snad nechodíte do školy nebo co, to ví každej cikán z pomocný školy :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Martin2412 Odesláno Červen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2011 To bude bricku! C'mon dude!//když si lidi nenenchaj poradit, tak ne no .. Ehm, brick nebude žádnej, protože je to jenom plugin + lokalizační balíček - ten plugin přesměruje čtení textů, že si PSP bere ty texty z lokalizačního balíčku místo z .RCO souborů uložených na flash0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FxR Odesláno Červen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2011 Oky :) To bych byl rád kdybych měl konečně PSP v češtině.BTW.: Vás nějak chytla překladačská horečka nee? Všude vidím překlady, překlady. jojo,na PS-A se horlivě překládá do slovenštiny xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Martin2412 Odesláno Červen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2011 OMG psp v češtine fakt jako, kdo neví co je settings, brightness atd., to snad nechodíte do školy nebo co, to ví každej cikán z pomocný školy :D Ale tak podle mě tady ani nejde o to že by tomu někdo nerozuměl, jako spíš o to, že můžeš machrovat před ostatníma, že máš PSP v cz a pro tvůj pocit, že máš něco extra, tak to alespoň beru já. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 taxik Odesláno Červen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2011 Spíš pocit že vlastníš něco s českým jazykem :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Zinglbee Odesláno Červen 4, 2011 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2011 Hm .. tak to mě zase příjde víc "cool" když mám Mac/iPhone (PSP už nepoužívám) v ENG, než v CZ a ještě ke všemu bez diakritiky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DemiGodZ1468626406 Odesláno Červen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2011 Cestina do psp uz existuje ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
SSuk
jsi si jisty ze to pojede?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
16 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.