0 pakosak Odesláno Červen 4, 2011 Nahlásit Odesláno Červen 4, 2011 Určitě jo =) stačí to jen přeložit. Ale je toho moc... Citovat
0 NuM3Ro Odesláno Červen 4, 2011 Nahlásit Odesláno Červen 4, 2011 Zbytečnost, není podporována celá diakritika a navíc čeština už je na starší verze takže to nemusíte dělat od znova, ale stačí jí sehnat a případně počeštit nový věci kdyby byly. Citovat
0 KOSScz Odesláno Červen 4, 2011 Nahlásit Odesláno Červen 4, 2011 to je zbytečny. každy amater vý co je to game settings photo atd... Citovat
0 pakosak Odesláno Červen 4, 2011 Nahlásit Odesláno Červen 4, 2011 Takhle by mohla bejt ale rovnou už zabudovaná např. v CFW PRO-B6 Citovat
0 Moderators Zinglbee Odesláno Červen 4, 2011 Moderators Nahlásit Odesláno Červen 4, 2011 to je zbytečny. každy amater vý co je to game settings photo atd... Každej amatér možná, ale i ten alespoň rozezná i/y :) Takhle by mohla bejt ale rovnou už zabudovaná např. v CFW PRO-B6 K čemu to ? Neni podporována diakritika a navíc slovíčka jako settings etc. snad překládat nechcete :) Citovat
0 KOSScz Odesláno Červen 4, 2011 Nahlásit Odesláno Červen 4, 2011 Zinglbee > kuva. nenaražej pořat na moji češtinu... Už mě tím štveš.. Citovat
0 Martin2412 Odesláno Červen 4, 2011 Nahlásit Odesláno Červen 4, 2011 nic nepřekládejte, už mám více jak 3/4 těchto textů přeložené, do konce týdne to tu nahodím Citovat
0 Moderators Zinglbee Odesláno Červen 4, 2011 Moderators Nahlásit Odesláno Červen 4, 2011 To bude bricku! C'mon dude! //když si lidi nenenchaj poradit, tak ne no .. Citovat
0 taxik Odesláno Červen 4, 2011 Nahlásit Odesláno Červen 4, 2011 nic nepřekládejte, už mám více jak 3/4 těchto textů přeložené, do konce týdne to tu nahodím Oky :) To bych byl rád kdybych měl konečně PSP v češtině. BTW.: Vás nějak chytla překladačská horečka nee? Všude vidím překlady, překlady. Citovat
0 honzaik Odesláno Červen 4, 2011 Nahlásit Odesláno Červen 4, 2011 OMG psp v češtine fakt jako, kdo neví co je settings, brightness atd., to snad nechodíte do školy nebo co, to ví každej cikán z pomocný školy :D Citovat
0 Martin2412 Odesláno Červen 4, 2011 Nahlásit Odesláno Červen 4, 2011 To bude bricku! C'mon dude!//když si lidi nenenchaj poradit, tak ne no .. Ehm, brick nebude žádnej, protože je to jenom plugin + lokalizační balíček - ten plugin přesměruje čtení textů, že si PSP bere ty texty z lokalizačního balíčku místo z .RCO souborů uložených na flash0 Citovat
0 FxR Odesláno Červen 4, 2011 Nahlásit Odesláno Červen 4, 2011 Oky :) To bych byl rád kdybych měl konečně PSP v češtině.BTW.: Vás nějak chytla překladačská horečka nee? Všude vidím překlady, překlady. jojo,na PS-A se horlivě překládá do slovenštiny xD Citovat
0 Martin2412 Odesláno Červen 4, 2011 Nahlásit Odesláno Červen 4, 2011 OMG psp v češtine fakt jako, kdo neví co je settings, brightness atd., to snad nechodíte do školy nebo co, to ví každej cikán z pomocný školy :D Ale tak podle mě tady ani nejde o to že by tomu někdo nerozuměl, jako spíš o to, že můžeš machrovat před ostatníma, že máš PSP v cz a pro tvůj pocit, že máš něco extra, tak to alespoň beru já. Citovat
0 taxik Odesláno Červen 4, 2011 Nahlásit Odesláno Červen 4, 2011 Spíš pocit že vlastníš něco s českým jazykem :D :D Citovat
0 Moderators Zinglbee Odesláno Červen 4, 2011 Moderators Nahlásit Odesláno Červen 4, 2011 Hm .. tak to mě zase příjde víc "cool" když mám Mac/iPhone (PSP už nepoužívám) v ENG, než v CZ a ještě ke všemu bez diakritiky. Citovat
0 DemiGodZ1468626406 Odesláno Červen 18, 2011 Nahlásit Odesláno Červen 18, 2011 Cestina do psp uz existuje ne ? Citovat
Otázka
SSuk
jsi si jisty ze to pojede?
16 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.