Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Chyba s GOD OF WAR

KoFFi

Otázka

Zdravím chtěl bych se zeptat proč mi nejde GOD OF WAR GHOST OF SPARTA, mam 5.50 GEN-D3 a furt mi to hazi chybu 80020148 :bash: Přitom mi to jednou už dělalo u hry Naruto Shippuden Ultimate Ninja Heroes 3 ale tam sem, přidal nějaky sepplugins a pak to šlo,nevite čim to muže byt že mi to nejde? :psp:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

3 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

mam podobný problém, skoušel sem už 2 verze isa a nejde mi to, vzdy kdyz ji zapnu tak mi tam skoci jen cerna obrazovka a vic se nic nedeje, nevim jestli mam stahovat další kdyz to stejne neslo... nebo jestli mi nejaka dobra duse poradi jak na to. Stahnl sem demo GoS a to jde jen je tam uplně rozhazeny zvuk, chvilema jde chvilema ne a seka se ten zvuk... kdyz porazim tu velkou priseru na lodi, tak se to sekne na cerne obrazovce a nic se dal nedeje... Chain of Olympus me ale krasne jde ... :(

Odkaz ke komentáři

• 0
Musíte si aktualizovat na novější verzi CFW, tento CFW je už hrozně zastaralý a tyhle nové hry nepodporuje. Takže si aktualizujte na 6.60 PRO B10 CIPL a bude po problému.

a mohlo by se stát že by mi tam pak nešly některé starší hry? mam v PSP dost save dat z her o které bych nerad přišel, toho to se při aktualizaci bát nemusím, že bych o to přišel? a ještě prosím hoď mi sem rovnou odkaz jak to aktualizovat :D ale nemusí to být ;) moc dík

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu