TheSpachtlik Odesláno Červen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2011 Zdravím všechny.. poradí někdo prosím jak mít PSP obrazovku na PC?? Všchny tuty co tu jsou jsem už vyzkoušel a ani ho*no.. :( Asi to je tím že ty tuty jsou staré.. mám CFW 6.20 PRO-B6 Předem díky za všechny rady :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Martin2412 Odesláno Červen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2011 Tady tohle funguje 100%, sám jsem to teď zkoušel na XP i na Win7 a v pohodě http://psp.novinky.org/view.php?cisloclanku=2010120018 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 TheSpachtlik Odesláno Červen 4, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2011 Jé díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 TheSpachtlik Odesláno Červen 4, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2011 Hele mám tu problém.. vše jsem udělal podle návodu spustil jsem to v pc, otevřelo se okno ale v pravem hornim rohu furt svítí jen waiting.. co s tím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
TheSpachtlik
Zdravím všechny.. poradí někdo prosím jak mít PSP obrazovku na PC?? Všchny tuty co tu jsou jsem už vyzkoušel a ani ho*no.. :( Asi to je tím že ty tuty jsou staré.. mám CFW 6.20 PRO-B6
Předem díky za všechny rady :)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.