TheSpachtlik Odesláno Červen 4, 2011 Nahlásit Odesláno Červen 4, 2011 Zdravím všechny.. poradí někdo prosím jak mít PSP obrazovku na PC?? Všchny tuty co tu jsou jsem už vyzkoušel a ani ho*no.. :( Asi to je tím že ty tuty jsou staré.. mám CFW 6.20 PRO-B6 Předem díky za všechny rady :) Citovat
0 Martin2412 Odesláno Červen 4, 2011 Nahlásit Odesláno Červen 4, 2011 Tady tohle funguje 100%, sám jsem to teď zkoušel na XP i na Win7 a v pohodě http://psp.novinky.org/view.php?cisloclanku=2010120018 Citovat
0 TheSpachtlik Odesláno Červen 4, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Červen 4, 2011 Hele mám tu problém.. vše jsem udělal podle návodu spustil jsem to v pc, otevřelo se okno ale v pravem hornim rohu furt svítí jen waiting.. co s tím? Citovat
Otázka
TheSpachtlik
Zdravím všechny.. poradí někdo prosím jak mít PSP obrazovku na PC?? Všchny tuty co tu jsou jsem už vyzkoušel a ani ho*no.. :( Asi to je tím že ty tuty jsou staré.. mám CFW 6.20 PRO-B6
Předem díky za všechny rady :)
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.