tomas.kolinek Odesláno Červenec 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2011 hejbe se ten chlap vubec? vzdyt to jezdi uplne samo kinect sucks// To je prave ten srandovni fail.A jestli jste si nekdo vsiml tak i presto ze se ani nehnul tak dojel myslim ze dokonce druhy:D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YaKuZa1468623731 Odesláno Červenec 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2011 Libi se mi ze tu mluvi pulka lidi co nehralo obe dve Bargud prej lehky :lol: Kinect sports da zabrat ohodne vic nez sports champions v kinectu aspon behas a nemečujes se jak retard .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zlovkvetinaci Odesláno Červenec 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2011 Move = fail Kinect = Best Sports champions = Sracka Kinect sports = The best The fight = Nudaa vubec to neni zadnej fight vzdyt je to nepresne jak svina a ma to odezvu jak .... Jediná hra pro kterou si v současné době stojí za to kinect koupit je Dance Central. Na Move vychází a bude vycházet skutečně docela dost kvalitních her... Bioshock 3 si na kinectu asi nezahraješ. Nejlépe to vystihl asi KB Tomu poskakování na místě říkáš běh?! Mimochodem schválně si srovnej The Fight a Fighters Uncaged. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červenec 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2011 Verim ze i kvuli Kinect sports to za to stoji, ale taky jsem to kupoval prevazne kvuli DC, ktery nakonec vubec nehraju :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Červenec 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2011 mass efect 3 bude na kinect... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červenec 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2011 Ale tak to je zrovna takova okrajova podpora, ktera vlastne vubec nevyuzije hlavni tahak kinectu a totiz ovladani pohybem....presto to v ME3 ocenuji..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Červenec 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2011 Libi se mi ze tu mluvi pulka lidi co nehralo obe dveBargud prej lehky :lol: Kinect sports da zabrat ohodne vic nez sports champions v kinectu aspon behas a nemečujes se jak retard .. Jo, běháš na místě :D Při tom sem si vůbec nepřipadal jako retard Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Červenec 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2011 Prej Star Wars ma bejt pecka uz mam předobjednano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YaKuZa1468623731 Odesláno Červenec 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2011 zlovkvetinaci : ano fighters uncaged je pekna chujovinka ale The fight je taky hrozna chujovina .. V kinect sports je lepsi ten box ale je nerealny .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Červenec 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2011 nejlepsi hra co mam na Kinect je UFC trainer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BigMen Odesláno Červenec 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2011 Presne podle toho obrazku :D mam obe konzole a oba ovladace. Na kinect neni tolik dobrejch her jako na move a to je skoda :/ ale na kinect bude box,ghost recon,... na move je sice hodne her ale je to to same jako nintendo wii. Ja bych rači kinect protože je to něco noveho v oblasti hraní. Ale bejt tebou tak si zvolim podle toho na ktere konzoli hrajes casteji. Tak jako tak jednoho dne se stane že se na kinect nebo move bude prášit protože contorler a sezení na pr*eli je nejjehnodužší a nejlepší volba :D :D doufam že sem pomohl. ps. jinak pokud se chceš zeptat proč sem moc nepsal o move je to tím že se mi nechce psát o 3-5 let (nevim jak je stare Wii) staré technologii. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zlovkvetinaci Odesláno Červenec 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2011 ME3 bude mít skutečně jen hodně okrajovou podporu. Je to příjemná zajímavůstka a už jen kvůli exportu savů si koupím verzi pro Xbox. Ale ruku na srdce, je efektivnější říct větu nebo zmáčknout tlačítko... a kdo ví jestli tato funkce bude fungovat na účtech s českým Live. Co jsem viděl videa z toho SW, tak mi to jako pecka vůbec nepřipadalo. Ale snad se mílím... Mimochodem Move je na SW hru jak dělaný. :) Ghost Recon taky vypadá velmi účelově a je to spíš efektní než efektivní. Podobný problém jako u Joy Ride... chtěl bych vidět někoho po půl hodině hraní v poloze, kterou předváděli. V tom Fight je výhoda, že Move využívá akcelerometr a měří přetížení, s pomocí Kinectu sílu úderu nikdy tak kvalitně nezměříš. Ale jako jo... je to až dost těžká hra mohli tam dát i nějakou obtížnost, která by údery usnadňovala. Já se těším na Dance Central 2 a možná na Fable Journey. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nemec30 Odesláno Červenec 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2011 BigMen: MOVE je uplně jiná technologie ikdyž na první podled to můžeš srovnávat s Wiičkem, ale nezapomeň že to samý můžu udělat s Kinectem a EyEToy na PS2 a bude prostě všechno starý a první byly teda Wiičko a PS2 kdo stim přisli no. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BigMen Odesláno Červenec 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2011 O EyEToy sem nikdy neslyšel :D ale jak tak na to koukám tak Kinect je o proti EyEToy lepší v tom že do něj můžeš i mluvit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Červenec 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2011 Ale uvědom si co je na EyeToy za hry =DDD....porovnej naky hlavičky z mičem na EyeToy a třeba Virtua Tennis 4 na Kinect =DD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BigMen Odesláno Červenec 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2011 Kinect se rozmáhá zatim co EyeToy má svý nejlepší léta za sebou :D asi takhle ti to řeknu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Červenec 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2011 Njelepší leta::?? to je snad nejvetsi sračka co jsem na ps2 koupil !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nemec30 Odesláno Červenec 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2011 No tak ať tu neni flame jako když se všichni hádali s BigMenem v PSP sekci, prostě MOVE je vylepšený Wiičko a Kinect zase vylepšený EyEtoy. To že je to sračka je jedno, princip je stejnej prostě hraní bez ovladače. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Červenec 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2011 jn ale na EyEToy se neda říct že je to hraní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Celdon Shooper Odesláno Červenec 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2011 I když jsem původně Kinect nechtěl, při konvertování z PlayStationu na Xbox jsem si ho pořídil. A ač mě pohybový ovládání předtim vůbec nelákalo, po pár minutách před Kinectem jsem do toho byl zažranej jak hovado a stahoval jsem všechny možný dema. Co se týče PS Move, v porovnání s Kinectem ho prakticky nevyužiješ. Kinect má svůj vlastní interface, svoje vlastní plnohodnotný hry, svoje využití mimo hry, oblibu jak majitelů tak vývojářů, Fun Labs.. Naproti tomu stojí PS Move - jednoúčelová nezajímavá součástka, používaná napůl z donucení. Podporu Move rvou do portů starejch her, aby si ti, kterejm už Move leží doma, mohli aspoň trochu zahrát. A srovnávat Move a Kinect po technický stránce je nesmysl, protože i přesto že se v obou případech jedná o pohybové ovládání, jedná se o naprosto rozdílné věci. Move mi připomíná polohový a pohybový senzory v 6-AXISu - bez širšího využití. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zlovkvetinaci Odesláno Červenec 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2011 Na PS Eye je například hra Kungfu Live, která využívá podobné ovládání, jako má Kinect. Akorát je to strašně závislé na světle. :) Nevím, na čem stavíš názor že je kinect využitelnější. Ano je to zajímavá technologie a ten prvotní wow efekt je bezva, ale krom Dance Central a multiplatfomního Yourshape na to zatím není nějaká skutečně kvalitní hra, která není zaměřená pouze na casual hráče. A Fun Labs? Nápad skvělý... ale zatím stejný případ... zatím tam je jen pár blbostí, co vyzkoušíš a už je nikdy nepustíš. Kinect Hub? Zase efektivní věcička, ale když zjistíš, že to s ovladačem jde rychleji... :) Move má oproti tomu velice široké využití - právě proto, že to má ty kouzelné tlačítka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červenec 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2011 Nechapu jak muze nekdo srovnavat EyeToy s Kinectem, ta technologie je je uplne jinde asi jako srovnavat PS2 a PS3.....pravdas sice je, ze kinect je zatim jen pro casual hrace a je plny priblbyblych detskych hricek (na par vyjimek), ale tenhle rok bude pro kinect zlomovy a potencial je tam mnohem vetsi nez u Move, ikdyz to napriklad nikdy nebude dobre vyuzitelne v hardcore strileckach....s tema si sice move poradi, ale ta podpora taky neni stoprocentni a ty moznosti tam jsou urcite omezenejsi, doma mam oboji a kdybych si mel vybrat jedno vybral bych kinect, do budoucna se podle me projevi mnohem silneji a wii uz jsem mel, takze sonacky upgrade me moc nebere stejne jako strileni s move ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Celdon Shooper Odesláno Červenec 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2011 Úroveň ovládání KungFu Live přeci nemůžeš srovnávat s ovládáním kinectových titulů, už jenom z technickýho hlediska je to nemyslitelný. Na čem stavim názor, že je Kinect využitelnější? Na tom, že Sony je neschopný. Neschopný čehokoliv pozitivního, dobrýho nebo alespoň neutrálního. Snad ani nemusím být konkrétní. Jak dlouho je Move na trhu? Ukaž mi jedinej titul, ve kterym se s Move můžu vyřádit. Na Fun Labs je jen pár blbostí, to ano. Ale doopravdy tam jsou, a přibývají. Nedovedu si představit, že by něco podobného fungovalo na PS3. A ta tvoje "kouzelná tlačítka" (na PS je snad nejkouzelnější ON/OFF kolébka na zadní straně konzole) nejsou nic navíc. Když si stoupneš před Kinect a do jedný ruky si vezmeš ovladač, jseš zas krok před Move.. teda jen v případě, že by to nějáká hra podporovala, o čemž pochybuju, protože by to bylo v rozporu se základním heslem Kinectu, totiž "You are the controller". To je ta filozofie. Čudlíky můžeš mačkat v tisících jinejch her na desítkách jinejch platforem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zlovkvetinaci Odesláno Červenec 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2011 Desmond: Tady přece nebyla řeč o technologii, ale o samotném způsobu ovládání. Celdon: To tedy můžu... tu hru mám už docela dlouho a je to srovnatelné. Však buď konkrétní... jestli jsi bystrý člověk schopný diskuze, tak máš určitě v zásobě i něco jiného, než prázdná slova. Sejde na tom, co si představuješ pod pojmem vyřádit. Obecně vzato všechny typy her, co vyšly na Kinect můžeš sehnat i na Move. Problém Fun Labs je v tom že to jsou skutečně jen pitomosti ať jich je kolik chce. Nebo chtěl bych vidět někoho nad deset let, jak stráví víc jak 5 minut nad jedním gadgetem. Jinak to co píšeš je pěkné ale ke Kinectu žádný ovladač do ruky není. Zatímco Move tlačítka má a navíc Eye dokáže snímat celou horní polovinu těla. Už se opakuji, ale to je matka moudrosti. Kinect je velice zajímavá technologie, ale bez pořádných her je řešení Move a Wii o několik let napřed. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červenec 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2011 To asi těžko kdyz sami poradne hry nemají... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.