VINC Odesláno Červen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2011 Zajimalo by me jestli menite a jestli ne tak proc? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hamagen Odesláno Červen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2011 Já si je kupuji a pokud to stojí za to tak si je nechávám do sbírky, zatim sem udělal jen vyjímku u Star Wars force unleashed protože sem je dohrálm, a dál mě nelákaj. Dvojku už sem vyměnil za srdcovku Orange Box (+ Army of two):) a tu už z ruky nedam. :) I když sem jí už dohrál na PC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Panther Odesláno Červen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2011 Měnim a popr si neco necham (Spis bestovky jako Tekken,LBP) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mandaz Odesláno Červen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2011 Mám pár srdcovek, které nevyměním, třeba GOW3, Bulletstrom a cca 20 dalších. Zbytek se snažím měnit. Buďto po dohrání nebo pokud mne nějaká nezaujme, snažím se je dát o dům dál. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 S4m0s Odesláno Červen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2011 Zatim sem si všechny hry co mám nechal .. Už jen pro jejich nižší hodnotu protože nekupuju uplně nový top tituly .. Myslim ze měnit zatim postrádá smysl .. Ale top hry jako Uncharted 2 , ME2 ty si budu nechávat tak i tak .. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 adamek112 Odesláno Červen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2011 podle mě většina lidi hry stahuje ;) ale najdou se i takový kteří si to raději koupi třeba na multiplayer ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hamagen Odesláno Červen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2011 adamek: na na tohle se tu nikdo neptá, tak to zkus o dům dál... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
VINC
Zajimalo by me jestli menite a jestli ne tak proc?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.