stepussestka6 Odesláno Červen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2011 Mam psp go a do nedavna vsechno slapalo jak hodinky,ale pak sem ho jednou napojil na adaptér abych ho nabil,ale psp nereagovalo tak jsem ho zapnul a zapojil ho znovu a psp se přepnulo jako když ho připojíte k pc ale nabijet se nezacalo. předtím než se tohle stalo jsem měl psp asi 2 dny v kuse na nabiječce a skoro jsem ho nepoužíval i když jsem ho občas zapnul ale bylo stale na nabiječce. ale když ho připojim k PC tak se zacne nabijet. prosím poradte někdo co s tím díky.je to v psp nebo adaptér nebo mám jen něco špatně nastaveného v psp? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jozev Odesláno Červen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2011 Heled ja mam treba 2 kabely ktere jsou naprosto stejne a jednim jde akorat nabijet a jednim akorat pripojit k pocitaci. A taky to nechapu. Jinak v psp jde nastavit myslim jestli chces nabijet pri pripojeni k pc le pokud pises ze v pc ti to jede dobre tak bude problem asi v nabijecce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.