bindiz582 Odesláno Červen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2011 dobry den. Mam jeden problem, mam windows XP sp1 a plno programu vyzaduje SP2 nebo SP3 a prave problem je v tom ze moje motherboard nepodporuje aktualizaci, neexistuje nahodou nejaky program pres ktery boch mohl spoustet programy ktere vyzaduji SP2 - SP3 na mem windowsu XP SP1 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artom Odesláno Červen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2011 dobry den. Mam jeden problem, mam windows XP sp1 a plno programu vyzaduje SP2 nebo SP3a prave problem je v tom ze moje motherboard nepodporuje aktualizaci, neexistuje nahodou nejaky program pres ktery boch mohl spoustet programy ktere vyzaduji SP2 - SP3 na mem windowsu XP SP1 ? Jak nepodporuje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Červen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2011 Co to je za blbost. Jak muze zakladka nepodporovat win update? Anyway. Vzdycky muzes nainstalovat libovolnou verzi Win do VirtualBoxu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bindiz582 Odesláno Červen 6, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2011 mne muj stryc rikal ze kdybych ho aktualozoval tak pry jen nabehne modra obrazovka nic vic, pak to musel davat do opravny ale fakt jako nevim co presne, jemi teprv 14 a v PC technice nemam zatim az tak velke zkusenosti pri jediny reseni je koupit novou motherboard , tak se vas ptam jen jestli neni jeste nejake reseni treba jako emulator nebo neco Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artom Odesláno Červen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2011 lol kvuli aktualizaci se znici motherboard?Urcite ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bindiz582 Odesláno Červen 6, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2011 ok dik ale radsi to zkouset nebudu radsi si pockam na narozky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdyr Odesláno Červen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2011 normálně udělěj update, větší blbost sem v životě neslyšel že by to vzalo ZK. Kdžtak napiš billovi gejtsovi a on ti poradí ;) :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artom Odesláno Červen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2011 normálně udělěj update, větší blbost sem v životě neslyšel že by to vzalo ZK. Kdžtak napiš billovi gejtsovi a on ti poradí ;) :) Billu Gatesovi ;) Ale ten ma ted plno starosti :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdyr Odesláno Červen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2011 jo já vždycky zapomenu jak se píše to jeho jméno, no nic přejdeme k věci. Máš ti win XP origo? jestli jo tak by se to dalo nějak řešit na podpoře microsoftu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bindiz582 Odesláno Červen 7, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2011 no tak to nevim jestli je origo ale nejspis jo jelikoz uz muj pocitac byl u policajtu a stezovali si jen na nelegalni office ale na OS mam pocit ze snad zadny keci nemeli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lentilek2 Odesláno Červen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2011 tvuj PC byl už u cajtu?synku ty jsi případ,nic se ti nestane,když updatuješ,a pokud máš origoš,tak nemáš vůbec žádné zábrany,a kdyby ti náhodou skočila modrá smrt,tak jen přeinstaluješ systém,z zakladkou ti to určitě nic neudělá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdyr Odesláno Červen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2011 cože ty si měl komp u cajtů, hele kámo nic proti, ale zdá se mi že dost kecáš ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bindiz582 Odesláno Červen 7, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2011 ver si nebo ne, to je jen na tobe, a rozebirat kvuli cemu tak tady nebudu. PROSIM VAS VITE O NEJAKEM EMULATORU NEBO NE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Červen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2011 uz jsem ti to tu psal. VirtualBox. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bindiz582 Odesláno Červen 7, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2011 aha promin prehlidl jsem dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdyr Odesláno Červen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2011 jeste neco me napadlo co máš za základní desku. jestli to nevíš tak si ztáhni třeba everest a ten ti to ukáže. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.