rendy125 Odesláno Červen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2011 cau mam problem kdyz zapojim ps3 pres hdmi tak mi pise neni signal muzete mi poradit cim to je? pred dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mandaz Odesláno Červen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2011 Ahoj, skus jiný hdmi vstup do televize nebo jiný kabel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rendy125 Odesláno Červen 5, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2011 mam jen jeden port a jiny kabel sem nezkousel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mandaz Odesláno Červen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2011 Já mám právě v tv 3 hdmi vstupy a v portu 1 mi ps3 nešla (psalo mi jak tobě že není signál), ale v portech 2 a 3 mi ps3 jde bez problémů v full hd. A v portu 1 mi zase jde hd satelit. A ohledně kablu, měl jsem za bezmála 400 nebo 500 a nešlo mi to víc jak na 720, kdežto s kabelem "od vietnamců" za 99 mi ps3 jde na 1080. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rendy125 Odesláno Červen 5, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2011 ok dik zkusim tedy jiny kabel a nebo tu zkusim na jiny tv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
rendy125
cau mam problem kdyz zapojim ps3 pres hdmi tak mi pise neni signal muzete mi poradit cim to je? pred dik
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.