venda3 Odesláno Červen 5, 2011 Nahlásit Odesláno Červen 5, 2011 Čau, jak proverim iPhone 3GS fw myslím 4.0 jestli v něm není vir? iPhone se často zasekava, je blokovany na slovenskyho operatora. Diky Citovat
0 venda3 Odesláno Červen 5, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Červen 5, 2011 Tak proc se zasekava? Restore se mi nechce delat Citovat
0 jura555 Odesláno Červen 5, 2011 Nahlásit Odesláno Červen 5, 2011 a jak se zasekává? Můj iP 3gs se zasekával jen první den po koupi, najel jsem do kamery a nebo do kontaktů a zamrzl na pár minut... ale druhý den to bylo OK....Víc to rozepiš, kdy kde na jak dlouho atd.. Citovat
0 venda3 Odesláno Červen 6, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Červen 6, 2011 prakticky kdykoliv zamrzá (jako tvůj), je to úplně náhodné, pomáhá uspat a zas zapnout, ale komu by se to pořád chtělo dělat :D Citovat
Otázka
venda3
Čau, jak proverim iPhone 3GS fw myslím 4.0 jestli v něm není vir? iPhone se často zasekava, je blokovany na slovenskyho operatora. Diky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.