Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Historický šerm

doppetrspetla

Recommended Posts

• 13 years later...

Ahoj všem, historický šerm mě velmi zajímá, ale rád bych vycházel z předchozích zkušeností se sportovním šermem. Chtěl bych se naučit techniky a styl, které historický šerm nabízí, a zároveň zjistit, jak se liší od moderního sportovního šermu. Myslím si, že mít základ v sportovním šermu mi může hodně pomoci při učení se historických technik.

Narazil jsem na blog 5mfencing.com , kde jsou skvělá videa ohledně vybavení pro sportovní šerm. Zajímalo by mě, zda je možné použít některé z těchto vybavení také pro historický šerm, nebo zda je potřeba investovat do specializovaného vybavení. Vím, že historický šerm může zahrnovat různé typy zbraní a technik, takže by mě zajímalo, jak se v této oblasti orientovat.

Rád bych slyšel vaše názory na to, jak přejít z moderního sportovního šermu k historickému. Je důležité mít vybavení, které je specifické pro historický šerm, nebo mohu začít s tím, co už mám? Jaké typy zbraní a ochranného vybavení doporučujete pro začátečníka? Díky za jakékoli rady a tipy!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu