doppetrspetla Odesláno Červen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2011 Krátké video z naší tvorby. Zajímá se tady někdo o historický šerm? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petersak7 Odesláno Srpen 1 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1 Ahoj všem, historický šerm mě velmi zajímá, ale rád bych vycházel z předchozích zkušeností se sportovním šermem. Chtěl bych se naučit techniky a styl, které historický šerm nabízí, a zároveň zjistit, jak se liší od moderního sportovního šermu. Myslím si, že mít základ v sportovním šermu mi může hodně pomoci při učení se historických technik. Narazil jsem na blog 5mfencing.com , kde jsou skvělá videa ohledně vybavení pro sportovní šerm. Zajímalo by mě, zda je možné použít některé z těchto vybavení také pro historický šerm, nebo zda je potřeba investovat do specializovaného vybavení. Vím, že historický šerm může zahrnovat různé typy zbraní a technik, takže by mě zajímalo, jak se v této oblasti orientovat. Rád bych slyšel vaše názory na to, jak přejít z moderního sportovního šermu k historickému. Je důležité mít vybavení, které je specifické pro historický šerm, nebo mohu začít s tím, co už mám? Jaké typy zbraní a ochranného vybavení doporučujete pro začátečníka? Díky za jakékoli rady a tipy! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Srpen 1 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 1 nejlepší rada jít jinam, nejakej FB. tady to je 13 let staré téma a tady rozhodně nikdonaktivně nic nedělá krom kecání v chatu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.