Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

prosim poradte dobry zdroj

jirkahns

Otázka

19 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Někdy se musim docela smát co tu doporučujete. Vypadá to jako když si přečtete info na netu a děláte ze sebe chytrýho co ví o čem mluví. Ty rady máte z praxe nebo jenom předáváte dál to že někdo o něčem napsal jak je to super? Neříkám, že tu všichni doporučujou špatně, ale spíš obecně už jsem dlouhou dobu chtěl tohle napsat, protože mi přijde, že do všech topiců o pc radí lidi, který si maximálně přečtou nějaký info na netu nebo ani to ne.

Možná by nebylo špatný udělat tady nějakou hodnost PC Expert, protože potom člověk neví od koho si má nechat poradit, když mu každej napíše něco jinýho a on sám neví co je dobrý a kdo má pravdu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 0

pardon panove drive sem to sem opravdu nestihal. do zdroje bych chtel investovat tak cca 1500,-

zamlouva se mi ten od freemana ale i od cida vypada slibne.

sem na tokove veci celkem lama takze nevim ktery je kvalitenejsi a lepsi.

ani nevim jaky je rozdil mezi aktivnim a pasivnim. musim si precist par clanku o tom

sem rad za kazdou radu :bash:

Odkaz ke komentáři

• 0
Seasonic ? :D

Oni se zlepšili ,ale pořád je to od Eurocase

Za těch pár let co dávám Seasonic vsude sem s nima neměl nikdy žádnej problém tichý, kvalitní zdroje, pravda je že oem verze tedle zdroju dava eurocase do svejch beden (fortrony tam cpou taky), ale ze by ty zdroje delal eurocase sam o tom teda nevim, on eurocase (Partis) mozna seasonic prodava/preprodava stejne jako fortron, ale nerek bych ze je tady delaj nebo ze je vlastnej. Za tech x let sem mel vetsi problém s Fortronama a Enermaxema nez se Seasonicama nebo Corsairama.

Odkaz ke komentáři

• 0

Tady mas stejnej a levnejsi.Jeste by se dalo ukecat na mene : http://aukro.cz/seasonic-zdroj-520w-s12ii-520-80-bronze-super-i1639251674.html

Jinak ja mam tenhle a jsem s nim spokojen.Tichej a ma dost vykonu do budoucna http://aukro.cz/fortron-everest-700w-spickovy-zdroj-i1652614199.html

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu