TheSpachtlik Odesláno Červen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2011 Zdravím.. potřebuju pomoct.. máme doma 2 kompy a já potřebuju zjistit jak udělám, abych mohl s bratrem hrát přes local server například CoD4 nebo Battlefielda2 nebo CSko... A jde to nějak přes wifi?? Poraďte prosím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lentilek2 Odesláno Červen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2011 jj jmenuje se to ad-hoc(lan přes wifi),pohledej na googlu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 TheSpachtlik Odesláno Červen 6, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2011 Dobře díky.. :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Červen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2011 Ten adhoc teda na windows moc nefunguje a neustale se odpojuje. Doporucuju vzit krizenej kabel (zalezitost par korun) a proste je propojit kabelem. Pak uz staci jen jednomu dat treba IP 192.168.1.1 a masku 255.255.255.0 a druhemu treba 192.168.1.2 a hotovo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 TheSpachtlik Odesláno Červen 6, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2011 Aha, no a kde ho koupím? Normálně v elektru? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 VOndy1468624023 Odesláno Červen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2011 Např. tady http://www.alza.cz/kabel-utp-patch-krizeny-d47777.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 TheSpachtlik Odesláno Červen 7, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2011 Jo díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 TheSpachtlik Odesláno Červen 7, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2011 A není to náhodou ten, kterým propojuju net s pc? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Artom Odesláno Červen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2011 da se pouzit i na zapojeni do routeru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Červen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2011 A není to náhodou ten, kterým propojuju net s pc? Neni. Tohle je krizenej kabel. Neni dobrej na pripojeni k routeru. Sice vetsina routeru uz umi rozpoznat krizenej kabel a primej, ale porad je lepsi primej na pripojeni k routeru a krizenej na PC-PC (primej ani na propojeni dvou PC naprimo pouzit nejde...). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lentilek2 Odesláno Červen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2011 mě adhoc jede vklidu,párkrat jsem z kamošama hral flatout 2 na 4 noteboocich 2 hodky,a bez problemu,ale ten kabel bude lepší,až na to ,že budete muset u sebe PS:o rozdilu mezi křiženym a přimym kablem jsem ještě neslyšel,mě fungoval jeden kabel(RJ45),i mezi routerem a modemem,i mezi PC a NTB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Malarki Odesláno Červen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2011 S adhocem jsem na notebookach problemy nemel ani se ctyrma. A ano, neska uz si to sitovy karty i modemy vetsinou dokazou rozpoznat jakej to je kabel, tudiz uz to je neska skoro jedno, ale krizenej je pro propojení pouze dvou počítačů nejlepší a nejjistější volba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
TheSpachtlik
Zdravím.. potřebuju pomoct.. máme doma 2 kompy a já potřebuju zjistit jak udělám, abych mohl s bratrem hrát přes local server například CoD4 nebo Battlefielda2 nebo CSko... A jde to nějak přes wifi?? Poraďte prosím.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
11 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.