Prologer Odesláno Červen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2011 Mám problém s odblokováním PSP 2004, v5.03 Zkoušel jsem jak MHUSpeed tak ChickHEN. Oba dva, když se obrázky načtou, tak PSP na chvíli (5-8s) zamrzne a pak se vypne. Poté co ho znovu spustím, je stále blokované. Zkoušel jsem zobrazení všech obrázků obou utilit a ani jedna nejde :( Taktéž jsem zkoušel vypnout theme a zařízení dát do továrního nastavení. Dřív (asi před rokem) mi to fungovalo OK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 krisa Odesláno Červen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2011 1. já když jsem měl kdysi chick hen tak mi fungoval jen když jsem neměl žádné jiné fotky v albu pouze slozka s henem 2 vzdy sem to rychle otviral kdyz sem to delal pomalu nepovedlo se to 3občas pomůže i změna jasu 4.stačí aby se ti to povedlo jednou zapnout a pak to můžeš spouštět pokaždé přes aplikaci(když bydeš chtít napíšu ti link) 4. kdyžtak si udelej upradet na 6.20 pernament path Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FxR Odesláno Červen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2011 update na 6.20 pro b4 PERMANENT,je napevno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Martin2412 Odesláno Červen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2011 update na 6.20 pro b4 PERMANENT,je napevno ¨Nechtěl jsi napsat 6.20 PRO B6 Permanent? Pro B4 je už starý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 krisa Odesláno Červen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2011 Pokud chces větší podporu pluginů zůstaň na 5.03 pokud nevíš co to ani je tak utíkej na 6.20 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Prologer Odesláno Červen 7, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2011 Perfektní! Díky moc za rady! Zkusím pár rad od krisa a když to nepůjde, tak tam hodím ten 6.20. Pluginy nejspíš nepoužívám :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Prologer
Mám problém s odblokováním PSP 2004, v5.03
Zkoušel jsem jak MHUSpeed tak ChickHEN.
Oba dva, když se obrázky načtou, tak PSP na chvíli (5-8s) zamrzne a pak se vypne. Poté co ho znovu spustím, je stále blokované.
Zkoušel jsem zobrazení všech obrázků obou utilit a ani jedna nejde :(
Taktéž jsem zkoušel vypnout theme a zařízení dát do továrního nastavení.
Dřív (asi před rokem) mi to fungovalo OK.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.