Prologer Odesláno Červen 6, 2011 Nahlásit Odesláno Červen 6, 2011 Mám problém s odblokováním PSP 2004, v5.03 Zkoušel jsem jak MHUSpeed tak ChickHEN. Oba dva, když se obrázky načtou, tak PSP na chvíli (5-8s) zamrzne a pak se vypne. Poté co ho znovu spustím, je stále blokované. Zkoušel jsem zobrazení všech obrázků obou utilit a ani jedna nejde :( Taktéž jsem zkoušel vypnout theme a zařízení dát do továrního nastavení. Dřív (asi před rokem) mi to fungovalo OK. Citovat
0 krisa Odesláno Červen 6, 2011 Nahlásit Odesláno Červen 6, 2011 1. já když jsem měl kdysi chick hen tak mi fungoval jen když jsem neměl žádné jiné fotky v albu pouze slozka s henem 2 vzdy sem to rychle otviral kdyz sem to delal pomalu nepovedlo se to 3občas pomůže i změna jasu 4.stačí aby se ti to povedlo jednou zapnout a pak to můžeš spouštět pokaždé přes aplikaci(když bydeš chtít napíšu ti link) 4. kdyžtak si udelej upradet na 6.20 pernament path Citovat
0 FxR Odesláno Červen 6, 2011 Nahlásit Odesláno Červen 6, 2011 update na 6.20 pro b4 PERMANENT,je napevno Citovat
0 Martin2412 Odesláno Červen 6, 2011 Nahlásit Odesláno Červen 6, 2011 update na 6.20 pro b4 PERMANENT,je napevno ¨Nechtěl jsi napsat 6.20 PRO B6 Permanent? Pro B4 je už starý. Citovat
0 krisa Odesláno Červen 6, 2011 Nahlásit Odesláno Červen 6, 2011 Pokud chces větší podporu pluginů zůstaň na 5.03 pokud nevíš co to ani je tak utíkej na 6.20 :D Citovat
0 Prologer Odesláno Červen 7, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Červen 7, 2011 Perfektní! Díky moc za rady! Zkusím pár rad od krisa a když to nepůjde, tak tam hodím ten 6.20. Pluginy nejspíš nepoužívám :) Citovat
Otázka
Prologer
Mám problém s odblokováním PSP 2004, v5.03
Zkoušel jsem jak MHUSpeed tak ChickHEN.
Oba dva, když se obrázky načtou, tak PSP na chvíli (5-8s) zamrzne a pak se vypne. Poté co ho znovu spustím, je stále blokované.
Zkoušel jsem zobrazení všech obrázků obou utilit a ani jedna nejde :(
Taktéž jsem zkoušel vypnout theme a zařízení dát do továrního nastavení.
Dřív (asi před rokem) mi to fungovalo OK.
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.