k4relB Odesláno Červen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2011 tak co? sledujete? COD MW3 klasika, to je porad dokola. Ale od Tomb Raidera si slibuju docela dost. |Vypada to na takovej slabsi uncharted Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Červen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2011 No, ono uncharted je vlastně taková vykrádačka Lary... S pohyby Assassin's Creed Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k4relB Odesláno Červen 6, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2011 netvrdim, ze ne, ale je to TOP hra.. TR tam nikdy nebyl a asi nebude. Kazdopadne predvadecka KINECtu v Mass Effect 3 je dzouk. uz se vidim, jak kricim u televize. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rawmen Odesláno Červen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2011 ME jsem prošvihl, ale ten Ghost Reacon vypadá taky dobře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k4relB Odesláno Červen 6, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2011 vsechno o ovladani hlasem.. uz prisli na to , ze gesta na kinectu jsou k nicemu. ale tohle je jeste horsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Červen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2011 mě to teda docela zaujalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k4relB Odesláno Červen 6, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2011 GOW 3, wow, to bude bomba, stejne jako 1, 2. Tesim se na coop Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Silas Odesláno Červen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2011 Star Wars na Kinect taky možná bude sranda - ten kluk to tam sekal hlava nehlava... hlavně jsem zvědavej, jak to bude přesný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k4relB Odesláno Červen 6, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2011 Hmm, tak pro me zklamani.. cekal jsem ze po tech "predoznamenich" nintenda (Cafe + 3DS tituly) a Sony (NGP), ze se pokusi take prijit s necim velkym... bohuzel nic.. Halo 4 na zaver? Velmi vlazny potlesk.. Vrcholy konference pro me: 1) GOW 3 (7/10) 2) Tomb Rider (7/10) 3) eeeeeee... minecraft? mozna nekdo oceni.. Celkove: 3/10 A jestli budu ve 2 vstavat a Sony taky nic neukaze, tak uz budu nasranej ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PauL cZ Odesláno Červen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2011 sony má ve 2 ? hodte odkaz :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k4relB Odesláno Červen 6, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2011 napr zde, ale streamuje kde kdo: http://e3.gamespot.com/press-conference/sony-e3/?tag=content_nav%3Bvideo%3Bsony Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Carmine Odesláno Červen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2011 Gears of War 3, Nová Lara a Halo 4 mě jediný oslovilo jinak jde vše mimo mě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Červen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2011 Halo Anniversary (Combat Evolved HD) a Halo 4 = EPIC a taky MW3 good ale není moc inovací a Forza 4 luxus! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k4relB Odesláno Červen 6, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2011 procitam zpetne tweety a Bludr mi presne mluvi z duse. http://twitter.com/#!/play_forever Ano, ten Fun Labs jsem opomnel, z crowdu by neco smysluplnyho mohlo vypadnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hawkie Odesláno Červen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2011 Stáhnul už někdo ten Kinect Fun Labs? :D Mě se to stahuje hrozně pomaluu :( EDIT: Nemůžu najít, kde se to spouští.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Červen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2011 tak co? sledujete? COD MW3 klasika, to je porad dokola. Ale od Tomb Raidera si slibuju docela dost. |Vypada to na takovej slabsi uncharted netvrdim, ze ne, ale je to TOP hra.. TR tam nikdy nebyl a asi nebude.Kazdopadne predvadecka KINECtu v Mass Effect 3 je dzouk. uz se vidim, jak kricim u televize. Teda, dneska si mě fakt pobavil :))... Uncharted na TR nikdy mít nebude.. a nejen kvůli Lařině prdelce :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Freeze Odesláno Červen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2011 Docela mě to zklamalo. Ale některý kinekt věci byli docela dobrý. Nejhorší byl podle mě star wars, typek tam mával jak ho napadlo a hra sama kosila nepřátelé. A to hlasový ovládání mi přišlo docela dobrý, křiknout na spolubojovníky rozkazy je rychlejší než je lovit z menu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hawkie Odesláno Červen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2011 Tak abych shrnul Fun Labs.. nezjistil jsem, kde se to pouští, takže jsem to spouštěl přes marketplace :). Zatim tam pořád není to prostorový kreslení, ani tvorba avatara podle sebe ("coming soon"), i když je tam skenování postavy (ale ne pro avatara) a objektů. Jediný, co jsem zkoušel, je skenování objektů; na to jsou tam dvě aplikace - v jedný vám naskenovanej objekt "oživne" sám, ve druhý ho ovládáte vy.. Ke skenování - zkoušel jsem plyšáka (veverku z Ice Age), a po naskenování vypadal jako brambora s velmi rozmazanou texturou šavlozubý veverky. Super, tak potvůrku jsem vytvořil, chtěl jsem zkusit co bude dělat. Když mi třikrát po sobě řekla, ať vyskočim, dřepnu si, zakreju si oči a tancuju, tak jsem to vypnul. Nevim, jsetli to byla nějáká kalibrace, nebo už ta hra. Jinak se stahuje cca 700 MB základ, nevim přesně který hry v něm jsou, ale některý jsem musel nejdřív stáhnout (cca 250 MB). Co na to říct.. snad až bude víc možností, tak to bude lepší ;) Třeba to kreslení vypadalo skvěle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinie Odesláno Červen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2011 osobně sem se nejvíc těšil na ubisoft (právě probíhá) zatim představili pár her a ze dvou už sem nadšenej :D Far Cry 3 - věřím ve šťastný návrat ke starému a dobrému Brothers in Arms 4 - hrozně se těšim na komicky laděnou 2. světovou válku :D jak v tom traileru ten voják Wehrmachtu na záchodě s trenkama dole povídá : Scheiße :D :D nejvíc se těšim na AC kuli tomu na to koukám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bart777 Odesláno Červen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2011 ACR epic ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Červen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2011 Tvl, další trailery, total epic, ACR... Úžasné, pak epickej Far Cry 3, a ještě ty brother in arms, z obyčejné střílečky najednou bulletstorm z druhé světové! Tak to je moc :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PauL cZ Odesláno Červen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2011 ono to ještě pokračovalo ta E3 představovačka ? já jak to přesunuli k budově NOKIE vypnul :D pošlete odkaz na far cry 3 plz :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bart777 Odesláno Červen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2011 tady máš celý Ubisoft http://e3.gamespot.com/press-conference/ubisoft-e3/?tag=content_nav%3Bvideo%3Bubisoft Far Cry 3 je hned na začátku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinie Odesláno Červen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2011 drink up boys...was?...it's happy hour :D série mě moc nechytla ale na tohle se vážně těšim :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Červen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2011 Zaujala mě hra Ghost reacon: future soldier ale to ovládání pomocí kinectiku je hodně vtipná, ten chlap se u toho hrbil a mával rukama - dělat to takhle třeba hodinu bolí mě pak záda a mám křeče v rukou - jinak ten ředitel co do toho mluvil asi byl vykastrovaný:D. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.