DeSmond Odesláno Červen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2011 Ten kinec byl luxusni dokud s nim nezacali strilet, to jsem se malem podelal smichy....nevite nekdo jak je to s tema kinec fun labs? Je to uz na xku? Rikaliuz vcera ze to ma vyjit vcera :) Ale vcera tam nic nebylo :) Jinak ty novy BiA me pobavili, to jsem cumel, jen mi prijde vtipny, ze nedlouho po sobe byli oznameny hry ktery budou fungovat na hodne podobnem principu (tim druhym myslim samozrejme overkill) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k4relB Odesláno Červen 7, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2011 jj, to je videt, jak se kvuli tem svejm blbejm heslum drzej toho, ze proste nemuze bejt zadnej ovladac. Pak jsou z toho takovy demence, jako strileni oteviranim dlane... ♥♥♥♥♥ove. Ale chapu je, ze kdyby dali neco do ruky, pak je to uz move a nemaji se vuci nemu jak vymezit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2011 Na druhou stranu hlasove ovladani ME3 je epicke....konecne ten kinect vyuziju :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k4relB Odesláno Červen 7, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2011 Tak pak dej vedet po tak hodine hrani, jestli to jeste budes pouzivat. Ja si to neumim predstavit, musi to byt strasne neprakticky - musis precist v duchu vsechny odpovedi, jednu vybrat a pak ji precist nahlas znovu. Brr. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2011 Me spis zaujalo davani tech povelu....jako ze reknes ty jdi sem a ty pouzij tuhle a tuhle schopnost, to muze dost pomoc hre a udelat akci plynulejsi bez vecneho prepinani na ten kotouc schopnosti... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Červen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2011 No jo ale jak to bude tolerantní k výslovnosti, určitě nevyslovuješ všechny slova čistě anglicky, takže se může stát že budeš mluvit jen tak pro sebe a nic se nestane. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2011 Samozrejme ze otazka je jak to bude funkcni....ale ja nastesti nemam tatarskou vyslovnost :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Červen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2011 Jak sem očekával ukázka Star Wars Kinect byla vrchol trapnosti ^^ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2011 Koukam ze tys nevidel konferenci ubisoftu a jejich novy pocin s Rabbids :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bart777 Odesláno Červen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2011 já ti říkám že ty králící sou dobrý :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Červen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2011 Králíci byli vždy dobrý :lol: Jinak, ten novej díl, má bejt i na xbox? Nebo je to zase jen pro WII? Neviděl jsem ten trailer... Btw, tak ted jsem kukal na gametrailers, a nový trials jo? SUPER! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2011 Vzdys to vcera videl tak jak ja :) Divnej vousac se tam teplil pred obrazovkou se svyma francouzskyma pratelma :D Parada....jedine vozralej nebo zhulenej :D Ale nikdy bych to nekoupil :D Jinak Rabbids nesnasim uz jen proto, ze podelali serii raymana.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bart777 Odesláno Červen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2011 já říkal že s chlastem skvělá zábava :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2011 Jenze to bych si to musel jit i vozralej koupit :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Červen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2011 Náhodou rabbids jsou úžasní, jak jsme se u toho "nachechtali" z kámošema :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bart777 Odesláno Červen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2011 tak si to žralej předobjednej...si to nebudeš pamatovat a pak se budeš divit co ti přišlo :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Červen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2011 No přímo jako nějakej fanda nejsem, ale rabbidsy jsem měl na WIIčku rád (ikdyž jsem s nima hrál jen 2 díly) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2011 Jo jenze to ti bylo tak deset, co? :D A ja si troufnu tvrdit ze jsem na to uz moc starej a inteligentni :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Červen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2011 Heh, jo bylo mi tak 10-11 ale myslím že by mě to zabavilo i ted, je to fakt šílená hra plná skvělej miniher, ale ted jsem koukl na ten trailer, to už je fakt něco jinýho :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2011 A je ti 14 coz je jeste unosny, ja bych se za to asi ve svych dvaceti stydel, uz ted se mi kamaradi smeji ze mam rad Zeldu a Maria :D To bych se po tomhle mohl jit rovnou zakopat :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ctverec23 Odesláno Červen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2011 není to sice na xbox, ale jako veliký milovník filmové série tu tuhle hru prostě mrsknu: 1. 2. 3. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2011 Na tohle se tesim jak malej jarda uz straaasne dlouho... miluju KOTOR :) A na MMORPG jsem nikdy nebyl, ale tohle to snad zmeni :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ctverec23 Odesláno Červen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2011 asi tak :) moje slova, zkoušel jsem wowko, ale bavilo mě asi tak 5 minut. ještě Rift od ubi vypadá krásně. ale SWTOR :) no to je prostě Epic jak hrom, to asi stará nevydýchá :D osobně řadím prezentace od Ubi a Bio jako to nejlepší, co jsem zatím na E3 viděl. jejich hry taky miluju nejvíce :) uvidíme ještě co R* a GTA 5, popř. RDR na PC - o něm jsem četl, že má být úplně jiný, než ten xkový, no rozhodně bych se nezlobil :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2011 Mam takovy pocit ze R* se letosni E3 neucastni... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hawkie Odesláno Červen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2011 Pro ty, kteří nemůžou najít Kinect Fun Labs - je to na Marketu ve složce ADD-ONS. Po stažení jsem to nikde nenašel, tak jsem to spouštěl přes položku v marketplacu -> stáhnout znovu -> play now. Ale mělo by to bejt v Kinect Hubu ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.