DeSmond Odesláno Červen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2011 Dik moc, zrovna jsem to chtel prubnout hroznje se na to tersim :) EDIT: Ja to tam nemam :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Červen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2011 Jaj, tak jsem mrkl znova na ty labsy a je to docela zajímavý, určitě to zítra vyzkouším pokud se k tomu dostanu. Jinak bych ještě se zeptal? Co se vám zatím z E3 líbilo úplně nejvíc? Mě asi Far Cry 3 gameplay, ten byl prostě úžasnej! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2011 Nejvic urcite Halo 4 trailer :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hawkie Odesláno Červen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2011 DeSmond to neni možný. Je to v ADD-ONS. Ne v demos, ne v games on Demand, ale v ADD-ONS. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2011 JJ uz stahuju, na ceskym live to neni... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bart777 Odesláno Červen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2011 Jednoznačně nejvíc ACR...na týhle sérii ujíždím :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jedy Odesláno Červen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2011 Prezentaci SW:ToR jednoduše z*urvili. Bez debat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2011 Ja myslim ze tak strasny to nebylo...a ke slovu se jeste dostane ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Červen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2011 Star Wars největší sračka :D a mně naopak zaujalo ovládání akce hlasem v ME 3 v real timu... Nintendo hodně slabý. Rozhodně mě Kinect překvapil nejvíc. BOmba věc pro děcka a i Kinect Sports etc... Microsoft celkově nejvíc zaujal z mojeho pohledu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Červen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2011 A co ty AC:R? Uchvátil tu někoho ten MP gameplay tak jako mě? To je prostě ÚŽASNÝ! http://www.gametrailers.com/video/e3-2011-assassins-creed/715299 Jinak, co si myslíte o E3 2011 celkově? Tak pro mě jedno z nej E3, totálně úžasný epický trailery, spoustu odhalení atd. - Halo 4 - Halo Combat Evolved Anniversary (Halo 1 HD) - Call of Duty: Modern Warfare 3 - Far Cry 3 - Assassins Creed Reveleations a spoustu dalších, prostě bomba! A ještě poslední, co říkáte na novej RE:Operation Raccoon City? Podle mě příjemné překvapení, sice to už prostě není Resident Evil a pomalu se to blíží např. ke call of duty (někteří tomu říkaj Future Warfare :lol:) Ale je to fakt pecka, a ještě ten coop. Hmmmm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2011 Z toho gameplaye poznam velky kulovy, prijde mi to vicemene stejne jak v SCB, navic ten capek co to hraje tomu asi vubec nerozumie, pac si tam beha jak chce.... E3 je to urcite silna, protoze tenhle rok je opravdu nabity hernimi pecdkami jako uz dlouho zadny ne.... a to pocinaje Haly...pres Uncharted....az k BF3..... tech pecek je strasne moc za coz jsem rad... Ja ted videl ten gamepaly teaser trailer na Bioshock Infinite a musim rict ze jak jsem k tomu byl lehce skepticky tak tohle me navnadilo jako blazen... A taky doporucuji skvely gameplay Batmana... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ahi Odesláno Červen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2011 sama n-ta pokracovani, zadna nova IP :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Červen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2011 Z toho gameplaye poznam velky kulovy, prijde mi to vicemene stejne jak v SCB, navic ten capek co to hraje tomu asi vubec nerozumie, pac si tam beha jak chce....E3 je to urcite silna, protoze tenhle rok je opravdu nabity hernimi pecdkami jako uz dlouho zadny ne.... a to pocinaje Haly...pres Uncharted....az k BF3..... tech pecek je strasne moc za coz jsem rad... Ja ted videl ten gamepaly teaser trailer na Bioshock Infinite a musim rict ze jak jsem k tomu byl lehce skepticky tak tohle me navnadilo jako blazen... A taky doporucuji skvely gameplay Batmana... Zrovna batman mě vůbec nebral, na arkham city jsem ani se nekoukal protože mě se vůbec nelíbil ani arkham asylum, na tenhle styl hold nejsem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2011 Batman pro me osobne bylo jedno z nejmilejsich hernich prekvapeni... a gameplay z Graham city me fakt navnadil, jelikoz jsem byl skepticky k one otevrenosti mesta ale prekvapive to porad funguje... sama n-ta pokracovani, zadna nova IP :( Tos asi nekoukal pozorne :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Červen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2011 Zdá se to jenom mě a nebo to publikum na E3 je podělané z každé hry a dělají ouuuuuuuuuuuuuu!!!!! - úplné orgie z toho měli:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2011 Vidim Ty velky tabule z popisem reakci jak ve shrekovi :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ahi Odesláno Červen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2011 Tos asi nekoukal pozorne :) nejen ja teda asi :D http://games.tiscali.cz/tema/dan-vavra-vs-e3-2011-56027 Sequelitida, tady nemoc nekonečných pokračování, je ostatně dalším prokletím herního průmyslu. Nevím jak vy, ale já mám po všech těch letech na pokračování alergii a letošní rok se ukázal být vrcholným stadiem sequelitidy. Největším hitem u Sony bylo Uncharted 3, InFamous 2 a všelijaké deriváty starších her. Microsoft udělal největší haló s „novým“ Halo, Gears of War 3 a Kinect Star Wars. Nintendo, vedle nové konzole, připravilo už opravdu nudnou várku Máriů, Wáriů a Zeld, kterými nás zásobuje už přes dvacet let. Electronic Arts nás oblažili „novinkami“ v podobě Need for Speed: The Run a Mass Effect 3. Ubisoft šokoval dalším Far Cry, Assassins Creedem, Clancyovkou a Raymanem. Od Eidosu jsme se dočkali rebootu Tomb Raidera a třeba Square Enixu už dokonce nestačí čísla a tak vyrábí druhé pokračování třináctého pokračování Final Fantasy a předvádí další obskurní hrátky s číslováním svých her. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2011 Jenze to neznamena ze jsme se nedockali novych hernich znacek..... :) Jinak ted jsem to docetl, a ac mam Vavru rad tak s nim vubec nesouhlasim, ale to posledni dobou casto, asi mu to angazma u games.cz stouplo do hlavy :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ahi Odesláno Červen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2011 na druhou stranu je zase pravda ze vsechno to co kritizuje pasuje i na jeho mafii 2 takze si trochu nevidi do pusy :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2011 No ona uz to bohuzel nebyla moc "jeho Mafie" :) Podle me keca blbosti......a v diskuzi mu to hromada lidi zere :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zip545 Odesláno Červen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2011 Celá letošní E3 sklamání,žádné nové gta,žádný nový díl rainbow six,jen pár hraček pro kinect :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2011 Pro me prijemna E3 kde jsme se dockali ochutnevek z bohate podzimni nabidky..... ikdyz neohlaseni noveho GTA zamrzi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.