kdyr Odesláno Červen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2011 Tady je návod pro ty co si stežují že jim jedou nové grafiky od AMD kolem 60FPS ve hře. 1) základem je vypnout Vsync ve hře 2) ztáhnout nejnovější drivery z WWW.AMD.COM 3) spustit AMD catalyst center 4) přepnout do modu ADVANCE (nohoře v pravo v položce preference) 5) v levo vybrat položku GAMING > 3d application settings 6) položku wait for vertical refresh dát na performance (úplně doleva) 7) dát apply a mělo by to jet mám to odzkoušeno na 2 GK od AMD, ale i u mé ATI hd 5770 (na 1 gk od AMD mě to nefungovalo a nevím proč, ale za zkoušku nic nedáte) prosím o přesunutí do návodu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark_user Odesláno Červen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2011 A k cemu mi bude vice fps? Pro dobry pocit? Pro vice tepla? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Červen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2011 Třeba v COD se to hodí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdyr Odesláno Červen 7, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2011 přesně tak u některých her se to hodí. A hodně lidí si stežuje že třeba na NFS Shift 2 maj kolem 40 FPS a že to ta grafika neutáhne, ale přitom ty grafiky to utáhnou, ale musí se vypnout ten Vsync úplně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artom Odesláno Červen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2011 jo super,ale hod to radsi do sekce tutorialy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdyr Odesláno Červen 21, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2011 já sem myslel že do sekce tutoriály můžou přispívat příspěvky jen někteří členové fora? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Červenec 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2011 já sem myslel že do sekce tutoriály můžou přispívat příspěvky jen někteří členové fora? Nene mohou tam přispívat všichni :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdyr Odesláno Červenec 2, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2011 ale dřív ne? myslym. LOCK NEBO DELETE, DAM TO ZNOVU DO TUTORIÁLU Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dodna407 Odesláno Červenec 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2011 co to je za ♥♥♥♥♥♥ní téma je to blbost co řikáš fps v cod de nastavit ve hře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xpe_1 Odesláno Červenec 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2011 To jde, ale Catalyst Control Center ho muze omezovat. Timhle se vypne v CCC vSync tak, aby ji grafika automaticky nezapinala. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tiger Odesláno Červenec 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2011 hele jak se vypne to vsync? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xpe_1 Odesláno Červenec 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2011 Je to bud v CCC, coz je popsane nahore, v bodech 3 - 7 a nebo ve primo ve hre jako virtualni synchronizace, vSync nebo wait for vertical refresh. Ale predevsim v tom Catalystu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Červenec 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2011 Možná by ještě bylo dobré dodat, že vypnutím vSyncu může začít obraz dost "plavat". Já tohle například nesnáším u žádné hry (a byl bych rád, kdyby i konzole měly možnost vynucení tohoto efektu). IMO je 60 FPS zcela dostatečných pro každou hru a není nutné jít výše. Ale IMO, samozřejmě, někdo může mít jiný názor. Jo a mimochodem, také si zkontrolujte, co zvládá váš monitor. Pokud má maximum 60 Hz (běžná věc), výš se beztak nedostanete. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Červenec 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2011 No jenže třeba již zmiňované COD jede nejlépe při 125 FPS... a "plavání" obrazu se dá zvyknout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdyr Odesláno Červenec 11, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2011 mě obraz níjak neblbne, monitor mam 60Hz a ve hrách ve kterých je potřeba velké fps tak dávam běžně 150fps Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.