Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno
Ano. Hrál jsem jak s move, tak na kinectu a kinect je lepší, bohužel.

Např Mass Efect 3, Ghost recon ....

Jak pro koho. Lidí s tímto názorem moc nebude. Nevšiml jsem si, že by psp, případně nintendo trhalo rekordy v prodeji her. Tyto rekory jsou právě u mobilních telefonů.

No k těm hrám na telefony...ono to bude asi taky tím,že ty "hry" na mobily jsou mnohem levnější....

A co jsem viděl to Star Wars na kinect ůplně jsem se musel smát....:D opravdu hrozně se to musí ovládat

Odesláno

Na E3 mě nejvíc zaujal DUST 514 a Star Trek (nejsem fanoušek). O Vita jsem původně neměl zájem, ale když jsem viděl trailer na Little Big Planet... no počkáme si na cenu u nás.

Hry za 20 korun jsou zlo. Sám jich jsem si takhle na telefon stáhl pár rpg ale vždy jsem to zkoušel tak 10 minut a pak se k tomu nevrátil. Matlat prstem po displeji minimálně pro mě není a nikdy nebude dobrý hraní... snad u nějaký adventury či strategie.

PS: Ty máš MOVE že? Kdyžtak napsal by si mi do PM/SZ opravdu dobré hry?
Mě se hodně líbil Killzone 3 a Heavy Rain. Byť tam move hraje jen na druhé housle (a to je možná dobře). Na Kinectu mě baví jen Dance Central.

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu