Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

E3 - Sony

k4relB

Recommended Posts

Ano. Hrál jsem jak s move, tak na kinectu a kinect je lepší, bohužel.

Např Mass Efect 3, Ghost recon ....

Jak pro koho. Lidí s tímto názorem moc nebude. Nevšiml jsem si, že by psp, případně nintendo trhalo rekordy v prodeji her. Tyto rekory jsou právě u mobilních telefonů.

No k těm hrám na telefony...ono to bude asi taky tím,že ty "hry" na mobily jsou mnohem levnější....

A co jsem viděl to Star Wars na kinect ůplně jsem se musel smát....:D opravdu hrozně se to musí ovládat

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Na E3 mě nejvíc zaujal DUST 514 a Star Trek (nejsem fanoušek). O Vita jsem původně neměl zájem, ale když jsem viděl trailer na Little Big Planet... no počkáme si na cenu u nás.

Hry za 20 korun jsou zlo. Sám jich jsem si takhle na telefon stáhl pár rpg ale vždy jsem to zkoušel tak 10 minut a pak se k tomu nevrátil. Matlat prstem po displeji minimálně pro mě není a nikdy nebude dobrý hraní... snad u nějaký adventury či strategie.

PS: Ty máš MOVE že? Kdyžtak napsal by si mi do PM/SZ opravdu dobré hry?
Mě se hodně líbil Killzone 3 a Heavy Rain. Byť tam move hraje jen na druhé housle (a to je možná dobře). Na Kinectu mě baví jen Dance Central.
Odkaz ke komentáři

Mobily jsou dobré na casual hry (Angry Birds a spol.) a hry které nejsou složité na ovládání a většinou se jedná o plošinovky... ale např Prince of Persia: Warrior Within je na iPhonu téměr nehratelný právě kvůli pitomému ovládání

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu