.:Bloody!Splatt:. Odesláno Červen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2011 Ano. Hrál jsem jak s move, tak na kinectu a kinect je lepší, bohužel. Např Mass Efect 3, Ghost recon .... Jak pro koho. Lidí s tímto názorem moc nebude. Nevšiml jsem si, že by psp, případně nintendo trhalo rekordy v prodeji her. Tyto rekory jsou právě u mobilních telefonů. No k těm hrám na telefony...ono to bude asi taky tím,že ty "hry" na mobily jsou mnohem levnější.... A co jsem viděl to Star Wars na kinect ůplně jsem se musel smát....:D opravdu hrozně se to musí ovládat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zlovkvetinaci Odesláno Červen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2011 Na E3 mě nejvíc zaujal DUST 514 a Star Trek (nejsem fanoušek). O Vita jsem původně neměl zájem, ale když jsem viděl trailer na Little Big Planet... no počkáme si na cenu u nás. Hry za 20 korun jsou zlo. Sám jich jsem si takhle na telefon stáhl pár rpg ale vždy jsem to zkoušel tak 10 minut a pak se k tomu nevrátil. Matlat prstem po displeji minimálně pro mě není a nikdy nebude dobrý hraní... snad u nějaký adventury či strategie. PS: Ty máš MOVE že? Kdyžtak napsal by si mi do PM/SZ opravdu dobré hry? Mě se hodně líbil Killzone 3 a Heavy Rain. Byť tam move hraje jen na druhé housle (a to je možná dobře). Na Kinectu mě baví jen Dance Central. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Červen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2011 Mobily jsou dobré na casual hry (Angry Birds a spol.) a hry které nejsou složité na ovládání a většinou se jedná o plošinovky... ale např Prince of Persia: Warrior Within je na iPhonu téměr nehratelný právě kvůli pitomému ovládání Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xilias Odesláno Červen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2011 Ja videl jeden rozhovor s nejakym vyvojarem od Modern warfare 3 a mluvil neco o tom ze jsou nadseni z motion controleru .. jako ma nintendo a sony .. zeby MW3 na MOVE? nevadilo by me :) v KZ3 to funguje pekne :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.