sidzej Odesláno Červenec 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2009 Vcera jsem vypalil bionic commando, ale neslo to kvuli tomu updatu, tak jsem xko updatoval a pak to slo...dneska jsem vypalil prototype a pise to, ze mam zase updatovat xko, ale podruhe ten update tam uz dat nejde, tak nevim co s tim dik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sidzej Odesláno Červenec 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2009 Vcera jsem vypalil bionic commando, ale neslo to kvuli tomu updatu, tak jsem xko updatoval a pak to slo...dneska jsem vypalil prototype a pise to, ze mam zase updatovat xko, ale podruhe ten update tam uz dat nejde, tak nevim co s tim dik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Červenec 23, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2009 Delas si ze me srandu ? post jsem ti smazal protoze se na to ptas uz v jinem tematu ! Cti si prosim soukrome zpravy a oznameni vpravo nahore ! Jinak nevim kde je problem , zkus to updatovat z toho DVD pokud ti to hlasi . Pokud mas nejnovejsi dashboard z meho topiku kde se taky ptas melo by to jet .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
recv Odesláno Srpen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2009 Mám problém s vypalím her.Vždy mi na pc naběhne vypalování uspěšně dokončeno ale na xboxu mi naběhne open tray.Nevíte někdo náhodou ,kde je chyba? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Electropunker Odesláno Srpen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2009 Ahoj vsichni chtel bych poprosit o radu......vypaluji uz nejaky cas na xbox a vse v pohode, ale posledni 2 hry co jsem palil (novy batman, falout 3) mi na konci vypalovani hodilo chybu jak v imgburn tak cloneCD, kde mi drive slo vse v poradku. Tak se chci zepat, kde muze byt problem, media pouzivam Verbatim +R, vypalovacku mam novou od LG na ktere jsem vypalil asi 20 her a vse bylo ok, hry stahuji z xbox-sky......takze me napada jestli to neni nahodou tim, ze mam starsi verzi programu imgburn nebo clonedvd.....takze bych Vas chtel poprosit v jake verzi ted vypalujete + hodit kdyztak link, mam Windows XP home. A nebo jestli Vas nenapada cim by to mohlo byt. Nechci jen tak zase zahodit 3 DVD-DL +R a vse to same. Nebo pokud tu je nekdo kdo pouziva na paleni MAC OS X a nejaky dobry spolehlivy program tak bych byl take vdecny..... Diky moc za kazdou radu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Srpen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2009 Kontroloval si ty hry v ABGX? Možná, že Ti odchází vypalovačka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Electropunker Odesláno Srpen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2009 Kontroloval si ty hry v ABGX? Možná, že Ti odchází vypalovačka. JJ kontroloval vse je ok.......vypalovacka je nova. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Srpen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2009 Jestli to dělají dvě různé hry ve dvou různých programech, tak to vypadá na vypalovačku. :? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Electropunker Odesláno Srpen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2009 Jestli to dělají dvě různé hry ve dvou různých programech, tak to vypadá na vypalovačku. :? Dela to jen jedna hra ve 2 ruznych programech. Vypalovacka je koupena tak pred pul rokem uplne nova. Najeto ma tak 20 her co sem na ni palil vic ani tuk. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Srpen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2009 Psal si Batman a Fallout 3, tak jestli to dělá jen jedna, tak zkus stáhnout jinou verzi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvasa Odesláno Září 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2009 Pls mam takovej strucnej dotaz. Klasicky vypaluju pres xbox backup creator + imgburn. No a ted jsem si chtel vypalit IL-2 Surmovik Birds of Prey a v tom xbox backup creatorovi pri Stealth checku vyskoci ze prej u PFI Sector je neco spatne, a u tech poslednich trech i u SplitVid je Not Tested..takze ve vysledku Fail. No a toz dal jsem convert to SplitVid (tak je to v navodu:)) a nejspis to nic neudelalo protoze pred vypalenim to napsalo jestli i pres chybu v tom SplitVid to chci vypalit..a toz riskl jsme to a v zaveru to stejne v xboxu nefunguje:) Takze je nejakej programek kterej toto primo nak spravi nebo neco? Tady ve foru je snad sto programu jenze prd vim co je na co... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Září 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2009 Používej jedině ABGX360, nejlepší program! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Září 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2009 Pls mam takovej strucnej dotaz. Klasicky vypaluju pres xbox backup creator + imgburn. No a ted jsem si chtel vypalit IL-2 Surmovik Birds of Prey a v tom xbox backup creatorovi pri Stealth checku vyskoci ze prej u PFI Sector je neco spatne, a u tech poslednich trech i u SplitVid je Not Tested..takze ve vysledku Fail. No a toz dal jsem convert to SplitVid (tak je to v navodu:)) a nejspis to nic neudelalo protoze pred vypalenim to napsalo jestli i pres chybu v tom SplitVid to chci vypalit..a toz riskl jsme to a v zaveru to stejne v xboxu nefunguje:) Takze je nejakej programek kterej toto primo nak spravi nebo neco? Tady ve foru je snad sto programu jenze prd vim co je na co... Treba hru opatchovat. http://console-forum.net/showthread.php?t=64512&page=4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Září 8, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2009 Pls mam takovej strucnej dotaz. Klasicky vypaluju pres xbox backup creator + imgburn. No a ted jsem si chtel vypalit IL-2 Surmovik Birds of Prey a v tom xbox backup creatorovi pri Stealth checku vyskoci ze prej u PFI Sector je neco spatne, a u tech poslednich trech i u SplitVid je Not Tested..takze ve vysledku Fail. No a toz dal jsem convert to SplitVid (tak je to v navodu:)) a nejspis to nic neudelalo protoze pred vypalenim to napsalo jestli i pres chybu v tom SplitVid to chci vypalit..a toz riskl jsme to a v zaveru to stejne v xboxu nefunguje:) Takze je nejakej programek kterej toto primo nak spravi nebo neco? Tady ve foru je snad sto programu jenze prd vim co je na co... Pouzivej abgx360 , a ne mulleter . Navod je zde na foru . Taky by bylo dobre uvest jaky mas fw v mechanice. Treba hru opatchovat.http://console-forum.net/showthread.php?t=64512&page=4 To nemusi byt pravda , pokud abgx360 nevyhodi chybu , pod fw 1.6 by hra mela bezet bez problemu . A patchovat se nemusi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Září 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2009 Vychadzal som z toho, ze mu to v konzole nefunguje. Tak pravdepodobne nema 1.6. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvasa Odesláno Září 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2009 Jo tak fw bych mel mit 1.4 a z toho abgx360 me to hodi tohle: http://img89.imageshack.us/img89/8061/abgx.jpg ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Září 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2009 Jo tak fw bych mel mit 1.4 a z toho abgx360 me to hodi tohle: http://img89.imageshack.us/img89/8061/abgx.jpg ... V tom odkaze som pisal navod na opatchovanie, precitaj si. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvasa Odesláno Září 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2009 V tom odkaze som pisal navod na opatchovanie, precitaj si. Ok, vyzkousim...kdyby to fungovalo, je treba to udelat i s GRID2, ktery je taky novyho data vydani?...Nebo to nak poznam podle toho screenu s vypisem?...Thx. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Září 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2009 Ok, vyzkousim...kdyby to fungovalo, je treba to udelat i s GRID2, ktery je taky novyho data vydani?...Nebo to nak poznam podle toho screenu s vypisem?...Thx. Patchovat je potrebne hry s wave3...samozrejme ked nemas flash 1.51, alebo 1.6. Ano aj DIRT 2 je treba patchnut, ja to uz drvim a je to spicova grafika v plynulom tempe, aj replay ide plynulo, nie ako v jednotke. Paradna hra. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvasa Odesláno Září 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2009 Tak ono to funguje! Mazec:D Tak jeste ten Dirt2 a je to:) Takze diky moc, ses borec:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trewis Odesláno Září 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2009 Tak mam tu jeden problem ne ze by sem nikedy nenapaloval ale proste toto mi nejde ked dam vypalit DVD tak prote sa nic nedeje mechanika nepracujemam neco zle nastavene ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Září 10, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2009 A podporuje ti mechanika dvouvrstve dvd + r dl ? Stahni si program nero info tool a mrkni se . Pak bych zkusil asi jiny program , navody na paleni her mas v tutorialech. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trewis Odesláno Září 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2009 Tak skusal sem vypalovat v cloneCD mechanika pracovala ale nezapisovala nechapem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Září 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2009 Trewis, tvoja napalovacka LG 4163 je 5 rokov stara a navyse tam mas fw.103, pricom bol 11.1.2006 posledne vydany 106. Teraz vychadzaju nove media, fw.mechaniky sa neaktualizuje uz 3,5 roka, tak neocakavaj vzdy bezchybny chod. [font=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif][size=2][b]GSA-4163B[/b] [/size][/font][font=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif][size=2][url="http://www.cdr.cz/dvd_rekordery/lge/firmware/gsa-4163b/GSA4163A106.exe"][color=#0000ff]A106[/color][/url] [size=1]WIN[/size]11.01.06 (1,5MB)[/size][/font][font=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif][size=2]Čtení DVD-R DL.[/size][/font][font=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif][size=2][b]GSA-4163B[/b] [/size][/font][font=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif][size=2][url="http://www.cdr.cz/dvd_rekordery/lge/firmware/gsa-4163b/GSA-4163A105(ew).zip"][color=#0000ff]A105[/color][/url] [size=1]WIN[/size] 07.07.05 (1,4MB)[/size][/font][font=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif][size=2]Zlepšuje kvalitu zápisu na DVD±R a DVD-RW. Podpora pro další DVD média: DVD-R: Optodisc(OPTODISCR016), Prodisc(ProdiscF02), Ritek(RITEKM16); DVD+R: UME Disc(AML 002 0), DAXON(DAXON AZ3 0). LG doporučuje při flashování firmwaru mít mechaniku samotnou na sekundáru jako master.[/size][/font][font=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif][size=2][b]GSA-4163B[/b] [/size][/font][font=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif][size=2][url="http://www.cdr.cz/dvd_rekordery/lge/firmware/gsa-4163b/GSA-4163A104(EW).zip"][color=#0000ff]A104[/color][/url] [size=1]WIN[/size] 07.04.05 (1,4MB)[/size][/font][font=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif][size=2]Zlepšuje kvalitu zápisu na DVD. Zlepšeno čtení DVD-ROM, R/RW a RAM. Zlepšen přepis DVD-RW. LG doporučuje při flashování firmwaru mít mechaniku samotnou na sekundáru jako master.[/size][/font][font=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif][size=2][b]GSA-4163B[/b] [/size][/font][font=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif][size=2][url="http://www.cdr.cz/dvd_rekordery/lge/firmware/gsa-4163b/GSA-4163A103(EW).zip"][color=#0000ff]A103[/color][/url] [size=1]WIN[/size] 26.02.05 (1,4MB)[/size][/font][font=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif][size=2]Odstraněny chyby selhání zápisu DVD-R 8×, 16× a DVD-RAM. Zlepšuje kvalitu zápisu na DVD. LG doporučuje při flashování firmwaru mít mechaniku samotnou na sekundáru jako master.[/size][/font][font=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif][size=2][b]GSA-4163B[/b] [/size][/font][font=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif][size=2][url="http://www.cdr.cz/dvd_rekordery/lge/firmware/gsa-4163b/GSA-4163A102(EW).zip"][color=#0000ff]A102[/color][/url] [size=1]WIN[/size] 11.01.05 (1,4MB)[/size][/font][font=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif][size=2]Zlepšuje kvalitu zápisu na MKM DVD+RW 8×.[/size][/font][font=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif][size=2][b]GSA-4163B[/b] [/size][/font][font=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif][size=2][url="http://www.cdr.cz/dvd_rekordery/lge/firmware/gsa-4163b/GSA-4163A101(EW).zip"][color=#0000ff]A101[/color][/url] [size=1]WIN[/size] 22.12.04 (1,3MB)[/size][/font][font=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif][size=2]Zlepšuje kvalitu zápisu.[/size][/font] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Září 10, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2009 jn 4163b jsem mel jako prvni svou palirnu a je dost chybova bych rekl :D Budes muset asi koupit jinou... Ale zkus jeste aktualizovat fw , pokud tam mas mensi nez ti tady udava kolega :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts