Bobansvk Odesláno Září 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2009 Prosim Vas ako vlastne napalim demo hry??Ja som to raz skusal cez ultra iso a slapalo to lenze teraz mam uz vyprsany trial toho programu a na ostatne pouzivam img burn..lenze to demo po rozbali osahuje len content a po dalsom content a kopec nul..moze mi niekdo poradit??Dakujem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Září 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2009 Prosim Vas ako vlastne napalim demo hry??Ja som to raz skusal cez ultra iso a slapalo to lenze teraz mam uz vyprsany trial toho programu a na ostatne pouzivam img burn..lenze to demo po rozbali osahuje len content a po dalsom content a kopec nul..moze mi niekdo poradit??Dakujem "Content" palit ako datovy disk. Napr. NEROm. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
3FF3CT Odesláno Září 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2009 jn 4163b jsem mel jako prvni svou palirnu a je dost chybova bych rekl :D Budes muset asi koupit jinou... Ale zkus jeste aktualizovat fw , pokud tam mas mensi nez ti tady udava kolega :) ja ji mam pet let, + new firmware a palim v pohode, pres 90 her na xko, + takovy kravinky jako filmy atd celkem tak 2000 dvd :P :D mozna i vic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trewis Odesláno Září 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2009 ja ji mam pet let, + new firmware a palim v pohode, pres 90 her na xko, + takovy kravinky jako filmy atd celkem tak 2000 dvd :P :D mozna i vic sakra mne to nejde jaky mas FW spustim vypalovani bud sa mechanika vubec nezpusti alebo sa zpusti a nezapisuje data Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Září 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2009 Trewis, stiahni si fw.106, alebo aspon 105 a uvidis, ci napalovacka ozije.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates85 Odesláno Září 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2009 Na konci pálení v IMGBurnu mi to hodí chybu: Finalise Disc Failed! - Reason: No Seek Complete ,ale normálně se to uzavře a tváří jako kdyby to bylo v pořádku, ale v Xboxu se to pak nenačte, neví někdo co s tím ?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Září 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2009 Na konci pálení v IMGBurnu mi to hodí chybu: Finalise Disc Failed! - Reason: No Seek Complete ,ale normálně se to uzavře a tváří jako kdyby to bylo v pořádku, ale v Xboxu se to pak nenačte, neví někdo co s tím ?? Tuto chybu finalizacie disku ti robi stale? Ake media pouzivas, na akej napalovacke palis? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates85 Odesláno Září 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2009 pálím na Verbatimy a stalo se mi to poprvé, vypalovačku mám NEC DVD_RW ND-3540A Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
3FF3CT Odesláno Září 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2009 fw mechaniky mam ten A106 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Září 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2009 pálím na Verbatimy a stalo se mi to poprvé, vypalovačku mám NEC DVD_RW ND-3540A Pytal som sa, ci ti to robi stale. Po jednom nestastnom finalizovani nemozes robit zavery. Napal to este raz a uvidis. [font=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif][size=2][b]ND-3540A[/b] [/size][/font][font=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif][size=2][url="http://www.cdr.cz/dvd_rekordery/nec/firmware/nd3540/2323_FW_ND-3540A_win104.zip"][color=#0000ff]1.04[/color][/url] [size=1]win[/size] (586 kB) 02.03.06[/size][/font][font=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif][size=2]Podpora dalších médií. Čtěte [url="http://support.necsam.com/oem/downloads/flashfirmware/readme.asp?ID=8"][color=#0000ff]instrukce[/color][/url].[url="http://www.de.nec.de/faq_detail.php/id/1318/frage/657/lang/GER"][color=#0000ff]Změny[/color][/url].[/size][/font][font=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif][size=2][b]ND-3540A[/b] [/size][/font][font=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif][size=2][url="http://www.cdr.cz/dvd_rekordery/nec/firmware/nd3540/NECND354_v103.exe"][color=#0000ff]1.03[/color][/url] [size=1]win[/size] (1,08 MB) 24.09.05[/size][/font][font=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif][size=2]Podpora dalších médií. Čtěte [url="http://support.necsam.com/oem/downloads/flashfirmware/readme.asp?ID=8"][color=#0000ff]instrukce[/color][/url].[url="http://www.de.nec.de/faq_detail.php/id/1318/frage/657/lang/GER"][color=#0000ff]Změny[/color][/url].[/size][/font] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czn Odesláno Září 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2009 mám takovej dotaz jsem úplnej začátečník, stáhnul jsem si hru která se skládá asi z 31 rar souboru a 36 nákejch očíslovanej souborů typu název.r30 až název.r64 nevím jak z toho všeho udělat soubor .iso (soubor .dvd jsem si už přečetl jak se dělá) prosím o radu a omlouvám se jestli je můj dotaz úplně blbej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Září 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2009 Normálně klikni pravým tlačítkem na ten jeden soubor a dej extrahovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czn Odesláno Září 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2009 povedlo se nechápu že mi to předtim vůbec nešlo, ale děkuju moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mholas Odesláno Září 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2009 Caute vseci potreboval bych poradit mozna to tu bylo ale prestlo me bavit cist to 23 strany.No zpet k memu problemu. Tak palim si hry pres imgburn vse normalka vpoho 5 her ted sem sosnul NFS Shift PAL zkontroluju pres abgx360 taky v poho vypalim rozhodne image (.dvd) vypaleno takze uspesne dokonceno necham to schladit tak jak to delavam.Hodim do xka naskoci PLAY DVD objevi se znak xka a pak jako bych mel pustit VIDEO no zadny NERO v pozadi nebo tak nemam takze problemy s imgburn nebyli tak nevim co tim je myslyte ze se to spatne vypalilo.Vypaluju na VERBATIM 8x DVD+R DL rychlosti 2,4x jako vzdy ale ted mi to proste nejede Dekuju za odpoved mej te se a hodne stesti v paleni a pareni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Září 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2009 Potřebuješ FW 1.51 nebo 1.6. Anebo musíš hru opatchovat. Tahle hra má novou 3rd Wave ochranu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mholas Odesláno Září 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2009 Piggy dik moc za rychlou odpoved zkusim to a pak ti reknu jak to dopadlo.Mej se Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mholas Odesláno Září 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2009 Prosim te jeste jak to mam opatchovat tu hru dik za radu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Září 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2009 Tady je návod. :) http://console-forum.net/showthread.php?t=51466 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mholas Odesláno Září 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2009 Dik dik fakt moc dik ja sem na to levej :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mholas Odesláno Září 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2009 Stejne to nechapu s tym NXE ja tu hru chci hrat offline ne online.To musim stejne opatchovat s tym NXE?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Září 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2009 Pokud máš novej dashboard, tak nemusíš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky Odesláno Září 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2009 Ahoj, mám v tom taky zmatek. Stahl jsem si NHL10, udělal test přes ABGX a pak opatchoval. Vložil dvd do xka a skočila mi tam tabulka o updatu. Po kliknutí, že update nechci se hra nespustí. Jen na začátku se objeví obrázek NHL a PLAY GAME a pak zase opět ten update? Co teď? Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Září 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2009 Ahoj, mám v tom taky zmatek. Stahl jsem si NHL10, udělal test přes ABGX a pak opatchoval. Vložil dvd do xka a skočila mi tam tabulka o updatu. Po kliknutí, že update nechci se hra nespustí. Jen na začátku se objeví obrázek NHL a PLAY GAME a pak zase opět ten update? Co teď? Díky Aky mas dashboard? Treba ti 7371...stiahnes z: http://www.xbox.com/en-US/support/systemuse/xbox360/console/systemupdates.htm rozbalis, priecinok "System update" das do USB kluca, zapni konzolu, strc USB kluc do konzoly, vyhodi sa okno s moznostou na update... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky Odesláno Září 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2009 díky, funguje to:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mholas Odesláno Září 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2009 Caute tak jsem to opatchoval tu hru zkusil sem update NXE podle navodu takze mam na flashce ten update mam zaply autorun stejne me nic nenabehlo da se to spustit nejak jinak.Nebo to znamena ze uz ten update tam mam diky za odpoved. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts